ET FLEKSIBELT PÅMELDINGSSKJEMA GJØR DET ENKLERE FOR DEG, OG DINE DELTAGERE

Bygg et enkelt påmeldingsskjema basert på de personopplysningene du trenger

OPPBYGGNING AV PÅMELDINGSSKJEMA

Enkelt, effektivt og logisk

Selve oppbyggingen av påmeldingsskjema skjer i det du oppretter et nytt arrangement eller skal redigere arrangementet ditt. Det er ingen begrensninger eller andre føringer i våre løsninger, for hvordan du skal kategorisere dine deltagere eller hvilke personopplysninger du kan hente inn. Husk bare at du kun skal innhente personopplysninger som er berettiget formålet.

Det er også mulig å legge inn en logikk i påmeldingsskjemaet ditt, der du kan legge til et kriterium for når et felt skal vises. For eksempel ønsker du ikke at «Allergier» er noe som skal vises før man har bekreftet om man ønsker mat.

Vår generelle anbefaling er å tenke i maler, når du oppretter ditt påmeldingsskjema. Dette fordi du alltid kan gjenbruke et påmeldingsskjema, og lager du deg egne maler så gjør du arrangementoppsettet ditt veldig mye enklere neste gang du skal sette opp din påmeldingsside.

KATEGORISERING OG INFORMASJONSFELTER

Ingen begrensninger

Enten du skal ta imot betaling på ditt arrangement, ha større gruppe-registeringer eller et enkelt påmeldingsskjema med kun navn, e-post og mobilnummer, så er det du som har kontrollen. I korte trekk bygger du påmeldingsskjemaet ved å kategorisere dine deltagere og innhente personopplysninger med informasjonsfeltene.

Hver deltager-kategori, kan tidsstyres (eksempelvis ved bruk av «Early bird» priser, ha sine egne plassbegrensninger og ulike priser med respektive moms-satser.

Typiske kategorier kan være

  • Billettkategorier
  • Kursavgifter
  • Betalingsplaner
  • Deltager-kategorisering som utstiller, gjest, medlem

Hvert enkelt informasjonsfelt kan være avmerkingsbokser, radio-buttons, nedtrekks-menyer eller tekst-felter.

Informasjonsfeltene kan også ha sine respektive pris- satser (eksempelvis kan «Overnatting» være et tilvalg som skal ha egne priser), plassbegrensninger og moms- satser for å nevne noe.

KOPIERE OG GJENBRUKE

Effektivt oppsett

Når du har satt opp ditt arrangement, kan du enkelt bruke dette som en mal til ditt neste arrangement. Mange av våre arrangører velger også å lage et eget arrangement som dedikert mal, fordi man kan ha forskjellig kurstyper og på denne måten har man et dedikert arrangement man kan endre fortløpende.

Derfor anbefaler vi alle å tenke i «mal-format», slik at administrering av arrangementsoppsettet effektiviseres. Dette gir mer tid til viktigere oppgaver, som skal sikre deltagerne en god opplevelse.

VELG ET RESPONSIVT DESIGN

Tenk mobil først

Alle våre designmaler er mobiloptimalisert, slik at dine deltagere får en god opplevelse uavhengig om de sitter foran PC-en eller på mobile enheter.

Innholdstekst og bilder kan også justeres slik du ønsker.

TENK GDPR

Personvern først

Ved å samle inn personopplysninger via vårt påmeldingssystem kan du alltid føle deg sikker på at personvernet tas på alvor. Ikke bare er våre servere lokalisert i Oslo, men vi har også gode leverandører som stiller høye krav til sikkerhet og back-up.

Som arrangør hos oss, får du også muligheten til å lage dine egne samtykkeerklæringer, slik at du kan opplyse om egne personvernerklæringer, kjøpsbetingelser eller innmelding til eget nyhetsbrev. Alle samtykker er tilgjengelig i en egen rapport, og det er enkelt for deg å trekke samtykke dersom noen av dine deltagere skulle ønske dette.

SE VIDEO

Hvordan sette opp et arrangement

PÅMELDINGSSYSTEM FOR ALLE TYPER ARRANGEMENT

PRØV GRATIS IDAG