BILLETTERING OG INNSJEKK MED APP

Full kontroll på dine deltagere

QR-KODE PÅ SMS ELLER E-POST

Passer til alle arrangement

For å kunne håndtere innsjekk av dine deltagere enkelt og effektivt, kan du velge å sende ut QR-kode når man kjøper billetter til dine kurs, konserter, events, messer m.m.

Påmelding gjøres som vanlig med betaling via VIPPS eller kort også mottar de billetten med QR-koden på SMS eller e-post. Billetten kan printes ut i forkant eller fremvises på mobiltelefon, på selve dagen til arrangementet.

PS! Vi kan også anbefale «Automatiske varslinger», slik at du kan sende ut QR-koden på SMS dagen før eller samme dag som arrangementet. Ta kontakt med oss for pris på denne funksjonaliteten.

INNSJEKK MED APP

Live-oppdatering

Vår app, 'Participant', kan brukes på iOS og Android-enheter. Med appen så kan du skanne inn QR-koden eller søke opp deltagere via deltagerlisten å markere dem som sjekket inn.

Uavvhengig av om du sjekker inn deltagere med en app eller PC så vil alltid få ut en total-rapport, som du kan bruke videre til å printe ut diplomer

Appen vil også kunne fungere som en live-oppdatering for andre som skal være med å arrangere, i tilfellet dem trenger en oversik. Det kan f.eks. være at en slik live-oppdatering gir indikasjon på om arrangementet kan starte, eller at man som kurs-ansvarlig kan følge opp deltagere som misset oppmøte.

Med appen så kan du også sjekke inn deltagere på tvers av arrangementer, samtidig. F.eks. hvis påmeldingen til ditt arrangement er delt opp i to separate påmeldingsskjemaer, så kan disse listene slås sammen i appen.

INNSJEKK PC OG PRINT AV NAVNELAPPER

Deltagerbevis

Bruk av strekkode-leser og PC, fungerer på samme måte som å sjekke inn deltagere med vår app (Participant i App Store og Google Play).

Hovedforskjellen, utover det tekniske utstyret, ligger i at du med PC kan skrive ut navnelapper samtidig som du sjekker inn deltagere.

Navnelappene kommer i forskjellig varianter, men normalt sett er dem selvklebende eller plasseres i plastlommer med nøkkelbånd. Navnelappene kan inneholde informasjon som navn, firma, stilling / tittel o.l. Det avhenger av hvilken informasjon du bad dem oppgi ved påmelding.

Skulle deltageren ha glemt billetten eller telefonen sin, kan du søke opp deltagere med navn, mobilnummer og e-post.

PS! Hvis du har bestilt «Evalueringsmodulen» så kan du også velge at evalueringsskjema kun skal sendes de som er sjekket inn på dine arrangement. Det betyr at du kan være forsikret om å treffe respondentene som faktisk deltok på ditt arrangement ? det er dem som kan vi verdifulle tilbakemeldinger.

SE VIDEO

BILLETTERING OG INNSJEKK

PÅMELDINGSSYSTEM FOR ALLE TYPER ARRANGEMENT

PRØV GRATIS IDAG