Trygt og fleksibelt betalingssystem

Med vårt påmeldingssystem kan du tilby dine deltagere betaling gjennom vipps, kort og faktura. Som arrangør står du til enhver tid med full kontroll over dine billettinntekter, og vi følger opp med ukentlige utbetalingsrapporter for enklere regnskapsføring.

Sett opp en arrangørkonto

FLEKSIBLE BETALINGSALTERNATIVER

En god brukeropplevelse er viktig for å sikre flest mulig påmeldte. For oss betyr det å tilrettelegge fleksible betalingsalternativer til alle typer arrangement, og for alle typer arrangører. Den foretrukne løsningen er vipps, men om dine deltagere behøver mer fleksibilitet, som betaling gjennom faktura eller ved å dele opp trekk for sin deltagelse er dette enkelt å skru på til ditt arrangement.

Kort & Vipps

Vi tilbyr kortbetaling gjennom Vipps, Visa eller Mastercard.

Faktura

Motta faktura påmeldinger, med støtte for PDF-, EHF- og E-faktura. Du holder kontroll i en komplett reskontro.

Delbetaling

Tilrettelegg ulike betalingsplaner, som delbetaling og gjentagende trekk.

KONTROLL PÅ BILLETTINNTEKTENE

Ukentlige revisorgodkjente rapporter

Hver uke overfører vi billettinntektene fra vår klientkonto, til kontonummeret du registrerte på ditt arrangement.

Fordelen med dette er at bilagsføring av dine billettinntekter blir enklere fordi du nå kun trenger bilagsføre et dokument. Ikke hvert enkelt salg individuelt.

Revisorgodkjent utbetalingsrapport

Støtter SAF-T rapportering

MVA spesifikasjon

Splittede utbetalinger

KLIENTKONTO OG FINANSKONSESJON

Vår garanti - din trygghet

Ved bruk av et påmeldingssystem, så er det ofte at billettinntektene overføres først til leverandøren også til deg som arrangør (selger). Dette er normalt, men det mange ikke vet er at det kreves en finanskonsesjon for å kunne behandle dine inntekter på denne måten.

Deltager AS har slik finanskonsesjon, noe som gjør at vi opererer lovlig iht. hvordan vi behandler dine billettinntekter. Sørg alltid for at leverandørene du vurderer eller velger, har slike betingelser i orden. Dette er nemlig din garanti for at billettinntektene behandles forsvarlig.

Sett opp en arrangørkonto

Oslo Universitetssykehus

"Vi i Oslo Universitetssykehus har brukt Deltager.no som påmeldingsløsning til vårt arrangement, og kommer til å fortsette bruke Deltager.no til fremtidige arrangementer. Vi sparte mye tid på administrering, noe som også fører til at vi også sparer penger. Deltagerne fikk kvittering på e-post og vi slapp alle telefonene for å sjekke om de var påmeldt.

Deltager.no er enkelt å bruke, vi slapp fakturering i etterkant, og vi kunne hente ut alle rapportene vi trengte fortløpende."

Hilde Nordén - sekretær

PÅMELDINGSSYSTEM FOR ALLE TYPER ARRANGEMENT

PRØV GRATIS IDAG