FLEKSIBLE BETALINGSMULIGHETER SKAPER EN BEDRE OPPLEVELSE

Betaling på 1-2-3

VIPPS, MASTERCARD ELLER VISA

Bankuavhengige løsninger

Med vårt påmeldingssystem, vil dine deltagere kunne betale med VIPPS, Visa eller MasterCard. Det er enkelt og effektivt. Vi ser at VIPPS er den klare favoritten, men vi vil hele tiden vurdere andre korttyper eller betalingsmuligheter for å gjøre opplevelsen enda bedre.

Vårt påmeldingssystem er også bankuavhengig, så det ligger heller ingen begrensninger fra våre side, hvilken bank eller land som kortet er utstedt i.

FLEKSIBLE BETALINGSMULIGHETER

Del opp innbetalingene

Ønsker du være ekstra fleksibel for dine deltagere, så kan du også tilby ulike betalingsplaner. Dette kan være gunstig dersom man f.eks. skal betale et depositum eller ønsker dele opp betalingen i faste avdrag.

Betalingsplanene kommer tydelig frem på påmeldingssiden, kvitteringen til deltageren og det sendes ut varslinger før hvert trekk, gjennomførte- og feilede transaksjoner. Deltagere kan selv oppdatere kortdetaljene hvis man skulle måtte trenge dette.

Som arrangør har du også en egen rapport over kommende betalinger, og kan selv administrere disse.

UKENTLIGE OVERFØRINGER

Kontroll på billettinntektene

Hver uke overfører vi billettinntektene fra vår klientkonto, til kontonummeret du registrerte på ditt arrangement. Det er også mulig for oss å splitte utbetalingen ved at man kan ha forskjellig kontonummer eller prosjektnummer.

Alle overføringer har en medfølgende utbetalingsrapport som viser hva overføringen gjaldt (hvilke arrangement), hvem det gjaldt (deltagere) og en eventuell MVA-spesifikasjon hvis man er MVA-pliktig. Fordelen med dette er at bilagsføring av dine billettinntekter blir enklere fordi du nå kun trenger bilagsføre et dokument. Ikke hvert enkelt salg individuelt.

KLIENTKONTO OG FINANSKONSESJON

Vår garanti - din trygghet

KLIENTKONTO OG FINANSKONSESJON

Vår garanti - din trygghet

Ved bruk av et påmeldingssystem, så er det ofte at billettinntektene overføres først til leverandøren også til deg som arrangør (selger). Dette er normalt, men det mange ikke vet er at det kreves en finanskonsesjon for å kunne behandle dine inntekter på denne måten.

Deltager AS har slik finanskonsesjon, noe som gjør at vi opererer lovlig iht. hvordan vi behandler dine billettinntekter. Sørg alltid for at leverandørene du vurderer eller velger, har slike betingelser i orden. Dette er nemlig din garanti for at billettinntektene behandles forsvarlig.

FAKTURA

Når VIPPS ikke holder

Dette er ikke noe funksjonalitet som er inkludert i standardløsningen, Deltager Basic, men vårt påmeldingssystem har også mulighetene til fakturabetaling. Normalt sett ser vi at de fleste arrangører velger å kun tilby betaling med kort eller VIPPS, men i enkelte tilfeller trenger man også faktura. Ta derfor kontakt med oss, dersom dette kan være av interesse så skal vi fortelle mer om dette.

PÅMELDINGSSYSTEM FOR ALLE TYPER ARRANGEMENT

PRØV GRATIS IDAG