FLEKSIBLE BETALINGSMULIGHETER SKAPER EN BEDRE OPPLEVELSE

Betaling på 1-2-3

VIPPS, KORT ELLER FAKTURA

Bankuavhengige løsninger

Med vårt påmeldingssystem, vil dine deltagere kunne betale med VIPPS, Kort eller faktura. Dette skaper fleksibilitet for både deg og dine deltagere. Med bankuavhengige løsninger tilrettelegger du for en bedre opplevelse, da det ikke ligger noen begrensninger fra vår side i forhold til hvilken bank eller land kortet er utsted i.

UKENTLIGE OVERFØRINGER

Kontroll på billettinntektene

Hver uke overfører vi billettinntektene fra vår klientkonto, til kontonummeret du registrerte på ditt arrangement. Det er også mulig for oss å splitte utbetalingen ved at man kan ha forskjellig kontonummer eller prosjektnummer.

Alle overføringer har en medfølgende utbetalingsrapport som viser hva overføringen gjaldt (hvilke arrangement), hvem det gjaldt (deltagere) og en eventuell MVA-spesifikasjon hvis man er MVA-pliktig. Fordelen med dette er at bilagsføring av dine billettinntekter blir enklere fordi du nå kun trenger bilagsføre et dokument. Ikke hvert enkelt salg individuelt.

KLIENTKONTO OG FINANSKONSESJON

Vår garanti - din trygghet

Ved bruk av et påmeldingssystem, så er det ofte at billettinntektene overføres først til leverandøren også til deg som arrangør (selger). Dette er normalt, men det mange ikke vet er at det kreves en finanskonsesjon for å kunne behandle dine inntekter på denne måten.

Deltager AS har slik finanskonsesjon, noe som gjør at vi opererer lovlig iht. hvordan vi behandler dine billettinntekter. Sørg alltid for at leverandørene du vurderer eller velger, har slike betingelser i orden. Dette er nemlig din garanti for at billettinntektene behandles forsvarlig.

FAKTURA

Når VIPPS ikke holder

Deltager Faktura gjør det enklere for deg å holde oversikt og administrere fakturabetalinger knyttet til dine arrangement. Ettersom at Deltager.no er involvert i pengestrømmen vil du forholde deg til en utbetalingsoversikt, hvor vi trekker våre gebyrer direkte fra påmeldingen, på lik linje som ved kortbetalinger.

Med denne funksjonaliteten vil du gi deltageren mulighet til å velge faktura som betalingsløsning, hvor du kan sende EHF, PDF og e-post faktura. Som arrangør vil du til enhver tid stå med oversikt i en komplett reskontro.

Fakturaløsningen er ikke inkludert i standardpakken Deltager Basic, men ta kontakt med oss for å få tilgang til denne.

FLEKSIBLE BETALINGSMULIGHETER

Del opp innbetalingene

Ønsker du være ekstra fleksibel for dine deltagere, så kan du også tilby ulike betalingsplaner. Dette kan være gunstig dersom man f.eks. skal betale et depositum eller ønsker dele opp betalingen i faste avdrag.

Betalingsplanene kommer tydelig frem på påmeldingssiden, kvitteringen til deltageren og det sendes ut varslinger før hvert trekk, gjennomførte- og feilede transaksjoner. Deltagere kan selv oppdatere kortdetaljene hvis man skulle måtte trenge dette.

Som arrangør har du også en egen rapport over kommende betalinger, og kan selv administrere disse.

PÅMELDINGSSYSTEM FOR ALLE TYPER ARRANGEMENT

PRØV GRATIS IDAG