Frokostmøte med Navigator Kompetanse med tema; når forandring ikke fryder


Velkommen til frokostmøte i regi av Trøndelag Personalforum med tema "når forandring ikke fryder: kritiske forutsetninger for vellykket endringsarbeid". 


Organisasjonsendringer møter ofte motstand fra de som blir berørt. Noen blir utrygge og usikre. Andre forstår verken nytten eller nødvendigheten av endringene. Dette fører til energitappende motstand, av og til også store konflikter. Manglende oppmerksomhet på hva som skal til for å få med seg folk er en hovedårsak til at endringer mislykkes eller blir unødig krevende. Dette frokostmøtet tar for seg de viktigste suksessfaktorene for å skape oppslutning om den nye organisasjonsvirkeligheten slik at den faktisk blir implementert.

Kristin Grimstad, som skal ta oss gjennom dette frokostmøtet, har jobbet med ledelse og organisasjonsutvikling for flere store virksomheter og har vært HR-direktør i et større konsern. Hun har en mastergrad i ledelse fra BI og har drevet egen rådgivervirksomhet via sitt firma Grimstad HR der hun fortsatt blogger om aktuelle arbeidsmiljøtema. Kristin er i dag leder for HR og Organisasjon i Navigator Kompetanse AS, og jobber særlig med leder- og teamutvikling for bedriftens kunder.


Sett av datoen 31. august kl. 08:00-10:30 og ta turen til Navigator Kompetanse for å lære mer om organisasjonsendring. 

Det blir servert frokost og kaffe. 


Vi håper å se deg der. Arrangør TPF v/styremedlem

Tove Iversen 


Medlemmer gratis.
Pris ikke medlemmer: 350 kr
Studenter: 150 kr


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.