Friluftsskole Lier
Sted: Eiksetra, Lier
Startdato : 30.09.2019 09:00
Sluttdato : 02.10.2019 15:00
Påmeldingsfrist : 29.09.2019 09:00
Legg til i kalender
:
Kontaktperson for arrangementet:
Nicolay Moe
nicolay@oslofjf.no

Friluftsskole Lier

Bli med på gratis Friluftsskole i høstferien!

I høstferien arrangerer DNT Drammen, Lier kommune ved Bua Lier og Oslofjordens Friluftsråd friluftsskole for barn i Lier kommune.  Bli med på morsomme, aktive og lærerike dager i friluft!

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom mellom 10–13-år (5.-7. klasse) Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne lystbetont introduksjon til friluftsliv i en hyggelig og morsom ramme. Friluftsskolen arrangeres fra mandag 30.9 - onsdag 2.10. Dagtilbud fra kl 0900-1500. 

Program:

Mandag: Vi tilbringer dagen på Eiksetra. Vi bruker dagen på å bli kjent med hverandre, lek- og samarbeidsaktiviteter. Det blir felles matlaging, kano og fisking.
Tirsdag: Turdag til en av Lier fineste utsikspunkter - Storsteinsfjell!
Onsdag: Vi drar tilbake til Eiksetra. Orientering, kano, spikking, luftgeværskyting, fisking og lek står på programmet. Vi lager felles lunsj på bål.


Ledere: 
DNTD og OF har erfarne friluftsskoleledere med bred erfaring fra friluftsliv og aktiviteter med barn og unge. Lederne sørger for at vi lærer i spennende og morsomme omgivelser. Friluftsskolen handler i stor grad om å lære gjennom lek, aktivitet, erfaring og samarbeid. Flere av lederne har godkjent livredning- og førstehjelpskurs. Alle aktiviteter på eller i vann vil foregå med flyteplagg. Det blir laget en sikkerhetsinstruks for Friluftsskolen.


Utstyr:
Deltakerne bør ha med klær tilpasset været. Dagene vil foregå utendørs hele dagen og vi trenger klær som er både vind- og vanntette. Været er skiftende på denne årstiden, husk varmt tøy!  Ta med drikkeflaske og tallerken og bestikk.  Tirsdag må deltagerne med seg matpakke . 

Transport:

Mandag- onsdag er det oppmøte og henting på parkeringen i Lierbyen kl 0830/1515.


Ytterligere informasjon blir sendt ut ved påmelding. 

Pris: Gratis

Kontakt: 

Nicolay Moe, Oslofjordens Friluftsråd (41422204)