Friluftsskole Larkollen

Aktive, lærerike og spennende sommerferiedager! 

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, primært mellom 10–13 år. Friluftsskolen skal være et positivt og lystbetont ferietilbud i nærmiljøet og skal legge grunnlag for varige friluftsvaner. Deltagerne får opplæring innenfor tema som allemannsrett og ferdselskultur, kartforståelse, raste- og leirplass, tur eller ekspedisjon.


På Friluftsskolen på Larkollen vil deltagerne få prøve mange forskjellige aktiviteter i friluft. Det blir padling med kano og SUP, bading, spikking, orientering, lek og moro! De første to dagene tilbringes i nærområdet rundt LAKK fritidshus, og vi kommer til å tilbringe tiden dels i skogen, og dels på stranden. Den tredje og siste dagen er oppmøte på parkeringa innerst i Teibernveien, for denne dagen blir det bading og padling i Nordre Danmarksbukta.

Bli med på aktive, lærerike og spennende sommerferiedager! 

Friluftsskolen arrangeres av Oslofjordens Friluftsråd 


Alder: 5-7 trinn (10-13 år)

Når: uke 26 - tirsdag 23. juni-torsdag 25. juni

Klokkeslett: 09-15

Sted: LAKK (kart) og Danmarkstranden (kart

Mat: Deltagerne må ha med egen matpakke og drikkeflaske. Frukt blir servert som mellommåltid hver dag.

Sikkerhet: Lederne har nødvendig kompetanse innen livredning i vann, førstehjelp og risikovurdering samt politiattest.  Av sikkerhetsmessige årsaker vil deltagerne benytte flyteplagg under aktivitetene i vann. 

Pris: 400,-

Mer informasjon blir sendt ut til påmeldte deltagere.  

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon