FREMGANG

Slik situasjonen rundt Covid-19 er nå setter vi Fremgang på pause inntil videre. Vi kommer tilbake, følg oss på facebook for å holde deg oppdatert.


Ønsker du å være litt mer aktiv, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Kanskje tenker du at «treningsstudio, det er ikke noe for meg»? Fremgang er lavterskel gruppetrening og passer godt for deg som ikke er "gjennomtrent" - du som ønsker å sette egen helse i fokus.


 Som deltaker på Fremgang får du:

  1. To økter utendørs pr uke, i en 9-ukers periode på kveldstid, totalt 16 økter. Variert mellom trening i motbakke og enkel styrketrening.
  2. Kartlegging av helse, før og etter - slik at du faktisk kan se hvilken progresjon du har hatt.
  3. Selv om vi trener i gruppe, vil nivået tilpasses deg! All aktivitet foregår under oppsyn og veiledning av minst en osteopat og personlig trener.
  4. Lystbetont trening, og tilgang til egen Facebookgruppe for tips og informasjon.
  5. Treningsstrikk, til odel og eie + hjemmetreningsprogram.

Pris: 2900,-


Målet med Fremgang er å komme seg ut og være i aktivitet, bevege litt på skrotten – rett og slett. Vi møtes mandager og torsdager kl. 1800 i Holmestrand. Mye av treningen kommer til å foregå i motbakke, dette virker besparende på leddene i kroppen, og det er visst i motbakke det går oppover! Enkel styrketrening med bruk av for eksempel strikk og balansetrening står også sentralt. Hvor sliten du blir, er helt opp til deg.


Nysgjerrig på om Fremgang er noe for deg? Lurer du for eksempel på om du er for sprek, eller i «for dårlig» form? Spør oss, da vel.


Når
Hvor
Hva
8.04.21
Kleivbrottet 3, Holmestrand
Intro til Fremgang
Vi går igjennom hva de neste ukene vil bringe, kartlegging av funksjon og svarer på spørsmål.
12.04.21 - 03.06.21
Holmestrand - Rove, Sentrum, Barlin med fler. Oppmøtested vil variere.
2 økter i uka med fysisk aktivitet, motbakke, styrke- og balansetrening.
07.06.21
Kleivbrottet 3, Holmestrand
Ny kartlegging av helse og funksjon, evaluering.


Betaling fører til bindende påmelding, 14 dagers angrefrist. Som deltaker er du selv ansvarlig for egen helsetilstand. All personlig informasjon kursholderne får tilgang til i forbindelse med gjennomføringen av Fremgang er underlagt taushetsplikt. Vi følger alle smittevernstiltak vedr. COVID-19


Sprek hilsen fra Jørgen Løwehr og Aleksander Tho, B3 klinikken

post@b3klinikken.no

Telefon: 92137373Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon