Fra læregutt til mesterkokk


Vi gratulerer Christian Andrè Pettersen som vinner av Årets kokk 2019!  Kåringen fant sted på Mathallen i Oslo tirsdag 24. september.  Pettersen blir da Norges Bocuse d'Or deltager nok en gang - han har allerede gull fra Boucse d'Or i Torino 2018 og bronse fra Bocuse d'Or Lyon 2019. 

Benytt sjansen nå og få et innblikk i Christian Andrè Pettersens hverdag via vårt spennende matkurs! 

TINE Partner Servering er stolt samarbeidspartner og vi er glade for å kunne tilby en dag på kjøkkenet med han.


Pettersens favorittråvarer settes sammen med meieriingredienser fra TINE, og på kjøkkenet vil du lære teknikker, sammensetninger og gode, enkle løsninger for en travel hverdag. Samtidig får du et innblikk i hans hverdag fra læregutt til Bocuse-kokk.


Vi håper denne dagen bidrar til inspirasjon som du kan dra nytte av i din hverdag.


Kursholdere: 

Christian André Pettersen

Pål Jetmundsen - kokk & matfaglig ansvarlig i TINE Partner Servering


Målgruppen for kurset er personer som allerede jobber som kokk i restaurant, catering, kantiner, hotell, institusjon, etc. og personer som utdanner seg til å bli kokker.



Kursavgift per deltager er kr 1.750,-  og vil bli fakturert via bedriftens kundenummer i TINE. 

Påmeldingen er bindende.
Ved avmelding inntil en uke før kursstart vil halve kursavgiften bli fakturert. Etter dette vil kursavgiften faktureres i sin helhet.

Kursavgiften inkluderer i tillegg til mye ny kunnskap;  kurskompendiet, råvarer kursdagen og forstykke. 


Vi anbefaler å ta med egnet arbeidstøy. 


VELKOMMEN PÅ KURS MED TINE PARTNER SERVERING 




 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Mobil
 *
Arbeidssted
 *
Kundenummer i TINE (kursavgiften vil bli fakturert via dette kundenr.)
 *
Stilling
 *
Kjedetilhørighet
 *
Personlige allergier
 *