Deltager - Fotoworkshop med Arno Minkkinen

Fotoworkshop med Arno Minkkinen

"Mastering the power of three"- en master workshop med Arno Rafael Minkkinen


Arno Rafael Minkkinen er en finsk-amerikansk fotograf som gjennom 45 år har hatt utstillinger, publikasjoner og samlinger i mer enn 25 land verden over, som alle er sentrert rundt ett eneste konsept: Det umanipulerte, nakne selvportrettet i naturlige og urbane omgivelser.

"En fotografisk visjon bygges sjelden opp av ett enkelt fantastisk bilde. Vi kan alle ta, eller skape slike fotografier; poste dem, stille dem ut eller få det publisert på en tidsskriftforside. Det er når vi får et fantastisk bilde nr. to som er som det første, men likevel helt forskjellig, at noe begynner å skje. Men det kan ikke stoppe der. Hvem kan motstå å sammenligne dem? Mange fotografer har gått gjennom livet med portfolioen full av slike uensartede vinnerbilder. Nøkkelen ligger i å ta, eller skape et tredje storartet bilde, et som klart avspeiler de første to, men som likevel – som hver av de to andre – synger sin egen sang. Det er da sammenligninger opphører og en sti trer fram. Med tre store bilder – "Kraften i Tre", som betyr alle like – alle forskjellige – kan vi ane et fjerde, et femte, tre år eller tre årtier av tilsynelatende endeløse, kraftfulle og viktige arbeider som kommer fra en og samme kilde: Deg."


Vi ønsker deg velkommen til å utforske denne teorien sammen med Minkkinen og andre deltagere. Vi har plass til maks 15 deltagere, så her får alle tid med instruktør, samt god tid til å diskutere i plenum. 


WORKSHOPEN ER NÅ FULLTEGNET!

 

Praktisk informasjon

Sandbrekke Gjestegård ligger på Kirkøy i vakre Hvaler kommune i Østfold. Her har du naturen med Ytre Hvaler Nasjonalpark og Arekilen naturreservat rett utenfor døra og gjestegården har alle fasiliteter. Dette blir to intense døgn hvor alt dreier seg om foto og utvikling. 

http://www.sandbrekke.no

Start: mandag: 20. mars kl 11.00
Slutt: onsdag 22. mars kl 14.00

Transport ordner dere selv. Det går buss fra bussterminalen i Oslo til Hvaler, eller tog til Fredrikstad. Det mest praktiske på Hvaler er å ha egen bil da kollektivtilbudet ikke er spesielt godt. 


Pris per person: Workshop +  helpensjon i enkeltrom: 6000 NOK 

Det er også mulig med dobbeltrom, men prisen blir da den samme.

Workshopen vil foregå på engelsk.


Beklager, påmeldingsfristen har gått ut eller arrangementet er fulltegnet.