Foredragsturné - Et lettere liv

INSPIRASJONSFOREDRAG - ET LETTERE LIV 

med Trine Dahlmo

Ernæringsterapeut og NLP Coach Trine Dahlmo skjærer gjennom uenighetene om hva som er rett å spise og påstår at vi kan bli friskere og lettere med både karbohydrater, fett og ferdigmat. Skal vi tro henne?

Med sin omfattende kliniske erfaring er hun verd å lytte til. Om hennes «brede vei» gir de gode resultatene hun hevder, kan vi alle avblåse rigide dietter og nyte veien til våre friskere og lettere liv med all verdens gode samvittighet.


Om Trine

Som Ernæringsterapeut, NLP Coach, helseblogger, forfatter hos Cappelen Damm, utdanner, kurs- og foredragsholder ønsker denne samfunnsengasjerte damen å gjøre det gode liv tilgjengelig for flere.

Med faglig bredde og et skarpt blikk for hva som vil gi resultater, møter hun mennesker med handlekraft og engasjement. Trine vektlegger praktiske og gjennomførbare metoder som gir beviselige resultater i menneskers liv. 

 Foredragsturné

Trine holder foredragene i forbindelse med at hun debuterer som forfatter hos Cappelen Damm med boken Lettere. Boken er tilgjengelig etter foredraget. Foredragene arrangeres av lokal samarbeidspartner. Tider og bookingslinker legges fortløpende ut etterhvert som detaljene omkring arrangementene avtales med arrangørene.

Kanskje har du lyst til å se live sending om temaet? Link her: https://helseinspirator.com/2018/05/07/livesending-med-agnethe-og-trine/


Velkommen til inspirerende foredrag!

----

Jeg gleder meg til  å møte deg

Trine :)


Nettside: www.nlpcoachteam.no

Blogg: www.helseinspirator.com

 

Registreringsskjema