Fordypningskurs Falun 2019-2020

Satya Yogaskole: Nå er det klart for nytt Fordypningskurs for 2019/20 på Yogahuset i Falun. Dette er et yogakurs som passer deg som er nysgjerrig på både tradisjonen, metodikken og anatomien bak det vi gjør på matten.

Yogalærer Siri Tuseth vil undervise sekvenser og teori  hvor vi går dypere inn i yogaens mange aspekter. Yogaøvelser, pusteteknikker, meditasjon,filosofi og selvfølelse på matta. Dette er et godt kurs uansett hvilken yogaform du vanligvis går på, da det er fint å møtes og lage fellesskap - og sammen lære mer av hverandre.
Siri  holder  dette kurset  for 2. gang nå i Falun, og gleder seg som alltid over å møte andre yogaentusiaster som vil lære mer om seg selv, kroppens signaler og sette dette sammen med hverdagslivet.

 (Teacher Training:For deg som er interessert er det mulig å ta dette kurset som Level I på en 2- årig Teacher Training. Det er mulig å sende en mail hvis du har spørsmål til Siri@satyayoga.no)


Kurset har 8 samlinger som er delt inn i 4 helgesamlinger på 10 timer hver, og koster 10900 sek  (9960 nok) .5 timer lørdag og 5 timer søndag.
 Som sagt: Alle kan delta på kurset, uansett yogabakgrunn. Men det er ikke et kurs for  nybegynnere.

Datoer Falun:

9-10 november

25-26 januar

18-19 april

12-13 september


Mulighet til å kjøpe yogaboken Yoga My Love av Kate og Ali Dashti som pensum.

Artikler og supplerede  litteratur inngår i prisen på kurset.

Den blir også utdelt hjemmeoppgaver i filosofi og sekvenser mellom hver samling slik at den enkelte kan lære mer om egen praksis. 

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *