FjellStandUp på Vaset med Nils-Ingar Aadne

Nils-Ingar Aadne har jobbet som komiker i 15 år, både på scene og TV. Det er sceneshowene som alltid har ligget ham nærmest og han har reist landet rundt med både egne show og sammen med andre. 

Nå jobber han med et nytt show og på veien stopper han på Vasetstølen for å teste materiale til det nye showet. Han tar også med seg litt fra tidligere show – og en av sine lagkamerater på Team Kaffebryggeriet, som trener på Vaset denne uka. Dette blir en kveld med samfunnssatire og hverdagsbetraktninger, et blikk inn i hans liv og kanskje også et blikk på ditt … 

Showet starter kl. 18:00 presis, så vi håper alle vil være på plass i god tid før dette. Showet varer i opptil én time. 

Vasetstølen er åpen for servering både før og etter showet. Vi anbefaler at dere som ønsker å spise middag der reserverer bord i forkant (telefon 61363350). Som kommunisert tidligere i uka, kjøres showet ute – så klær etter vær anbefales! Det tennes fyr på bålpanner og settes fram det som finnes av benker og stoler. På grunn av smittevern, er det ønskelig at man kun sitter sammen med sine nærmeste. Ta gjerne med en campingstol dersom du har dette.

Billettkontroll vil skje mot vår navneliste. Skulle noen av dere ønske å gi billetten til en annen, må dere sende beskjed til fjellstandup@nyestier.no senest tre timer før showet eller gi beskjed til Vasetstølen når dere ankommer. Dette fordi vi plikter å ha en helt oppdatert deltakerliste for arrangementet.

Til slutt ønsker vi å minne om smitteverntiltakene som alle må følge:

  • Husk å hoste/nyse i armkroken (dersom du ikke har papirtørkle)
  • Hold økt avstand til andre enn dine nærmeste
  • Er du pittelitt pjusk, hold deg hjemme =)

Velkommen til en morsom kveld på fjellet!

 

Registreringsskjema