Fisk og sjømat - lær av proffene

Denne kvelden henter vi råvarene fra havet – det er bra for både kropp og klode. 

Sammen med kokkene fra restaurant Til Stede mat og mer skal vi tilberede et festmåltid. 

Du lærer deg triksene med å tilberede fisk, sauser og grønnsaker. Kvelden avsluttes med middag der vi spiser det vi selv har tilberedt.


Meny: Helbakt fisk - som vil være dagens fangst fra Flekkerøy. Tilbehøret består av noen deilige sauser med urter i tillegg til varme elementer som sesongens økologiske grønnsaker og metningsgarnityr. Vi avslutter med noe søtt.


Pris kr 750.- pr person. Kr 150.- i fordelsrabatt.  Pris med FVN-fordel kun kr 600.-


Tid: Tirsdag 22. januar 2019 kl 18.00 – ca kl 21.00


Praktisk om kurset:


Sted: Grønt Senter. Odderøyveien 5. Kristiansand  Se kart: www.grontsenter.no


Kursholder vil være kjøkkensjef Benjamin T. Dogan fra Til Stede mat og mer. Restauranten serverer kun sjømat og vegetariske retter og er ett av landets fremste serveringssteder for økologiske landbruksprodukter. Sertifisert både som Miljøfyrtårn og DEBIO Sølv.


 

Registreringsskjema