Fermenteringskurs online når som helst - med Gunn Helene

LÆR DEG EN NY FERDIGHET SOM STYRKER DEG INNENFRA!

Bli med ernæringsfysiolog Gunn Helene og lær å fermentere grønnsaker med ulike metoder. Vi lager Himmelsk ketsjup, Salsa fresca, Marokkansk gulrotchutney og Eplesauerkraut. Du får også se på flere typer fermentert mat og drikke. Du får hele kurset på en gang, det tar 2-3 timer og er delt i 7 videoer - med masse ekstra informasjon om ernæring og helse!

Etter kurset har du all den kunnskapen som trengs for å eksperimentere videre med andre oppskrifter.


HVORDAN?

  • Kurset er online, så du kan ta det når du vil og hvor du vil på din pc, mobil eller nettbrett
  • Du får hele kurset på en gang, så du kan gjøre alt på en kveld eller spre det ut som det passer deg.
  • Jeg viser og forteller deg alt du trenger på til sammen 7 grundige videoer
  • Du får alle oppskriftene som pdf du kan lagre og skrive ut
  • Ikke bry deg om "startdato 30.1.2020" - dette kurset starter når DU vil!
  • Du får også 2 BONUSDOKUMENTER med ressurser du trenger
  • Du må gjerne sende meg spørsmål du måtte ha om fermentering

Dette kurset er akkurat slik som de kursene jeg har holdt "fysisk". Det vil si at vi trinn for trinn jobber oss gjennom oppskriftene, vi jobber i takt. Det er noe helt annet enn å se en fem minutters video på Youtube der alt er klargjort på forhånd. Og det beste er at du kan sette videoen på pause når du måtte ønske, dersom du trenger litt mer tid til å skrelle gulrot, for eksempel :)


FOR HVEM?

Dette er kurset for deg som:

  • har lyst til å spise mer fermentert mat, men vet ikke hvordan du skal gå frem
  • bor langt unna fysiske fermenteringskurs
  • trenger et fermenteringskurs akkurat når det passer for deg
  • ønsker mer overskudd og energi i hverdagen
  • elsker å lære i eget tempo
  • har brukt massevis av kroner på å kjøpe fabrikkfremstilt fermentert mat – som ofte ikke inneholder levende melkesyrebakterier
  • sliter med fordøyelsen eller har irritabel tarm
  • har "cravings" på hurtigmat som du gjerne vil bli kvitt


HYGGELIG TILBAKEMELDING

«Gunn Helene er meget kunnskapsrik, strukturert og pedagogisk. Hun er også praktisk og pragmatisk, og dette skaper en positiv atmosfære for kursdeltakerne. Jeg fikk en helt ny holdning til mat og hva den betyr for oss etter kurset. Nå har jeg LYST til å spise sunt :) Fermenteringskurs med Gunn Helene anbefales på det varmeste!»
- Görel Speed 


OM GUNN HELENE

Jeg som holder kurset, er ernæringsfysiolog cand.scient, ivrig hobbykokk og fermenteringsfan. Snart 200 elever har gått og lært fermenteringens kunst hos meg. Sjekk ut de gode tilbakemeldingene på tidligere kurs på Facebook! Se også bloggen min på gunnhelenearsky.no.

NB - ikke bry deg om "startdato 30.1.2020" - dette kurset starter når DU vil!


PÅMELDING: Registrer deg og betal her på Deltager.no, så er du straks i gang med å fermentere, du også!

VIKTIG: Når du har meldt deg på, får du en bekreftelsesmail om at du er med. Deretter sender jeg deg en ny mail med link til kurset innen 2 døgn når du bestiller på virkedager. Utenom den tid, og i ferier/høytider, sender jeg link så fort som jeg kan. 

FOR DEG SOM HAR DET TRAVELT: Send gjerne sms til 93217413 når du melder deg på, dersom du vil ha ekstra fortgang i det, så setter jeg deg opp umiddelbart!

Velkommen skal du være, hilsen fra
 Gunn Helene Arsky 

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *