Yogakurs Marokko høst 2022

Vi drar til Marokko og verdens vakreste hage igjen i september.

17-24. september.

Kurset blir holdt av yogalærer Siri Tuseth, og vi bor og spiser på Bab Zouina.

www.bab-zouina.com

Det er et vakkert sted på landsbygden 45 minutter fra Marrakesh.

Det blir servert god og lokalprodusert vegetarmat, te så mye du bare vil og orker med mynte og verbena fra hagen, det er deilig nybakt brød til hvert måltid. Det er hage å hvile i, hammam og et lite svømmebasseng, samt et veldig trivelig vertskap som kan fikse det aller meste. I det hele tatt en uforglemmelig uke med masse av yoga, god mat, plenty av hvile,  og noen valgfrie utflukter både i nærområdet og til fjells. Dagstur for de som ønsker til Marrakesh. Jeg bestiller bord på en fin restaurant hvor vi kan ha lunsj en dag, samt vi går en tur til en vakker skulpturpark Anima Garden som ligger like ved hvor vi bor.

Dagene starter kl 08 med pustesøvelser og meditasjon, før frokost og mer yoga.

Lunsj og så egentid, før en times kveldspraksis og middag sammen.


Hvordan kommer du deg dit:

Du kjøper selv billett til Marrakesh t/r.  Søk opp på Finn.no eller eks direkte inn på KLM sine sider. 

Du blir enten hentet på flyplassen av sjåfører fra Bab Zouina, eller du blir hentet på det hotellet/riaden du bor på der.

Alt av transport til og fra flyplass/hent i Marrakesh før kurs er inkludert i prisen.

Du kan selvsagt komme en dag eller to før hvis du vil være i Marrakesh, noe jeg anbefaler hvis du har tid. Det er en fantastisk by å være  og spise i.

Du kan helt sikkert også komme eks fredagen til Bab Zouina, da bare sender du en mail til Karim om dette. Det er som sagt en vakker hage og et godt sted å lande i.

Menara flyplass er 40 minutter unna, og du blir som sagt hentet der hvis du kommer lørdagen.  Vi spør deg om hvor og når du skal hentes når turen nærmer seg, og du får bekreftet dette.


Pris: Fra hjemmesiden til Bab Zouina under min workshop:

"The cost of the workshop in triple shared room is 1’050 EUR/person (1’250 EUR/pers. in a double room and 1’450 EUR/pers. in a single room) and includes: yoga courses during the whole retreat, transfer to and from Marrakesh airport, accommodation, all on-site meals, a visit of Marrakesh, fruits and Moroccan tea at any time."


Registrering og betaling på forhånd:

Du registrerer deg og betaler første avdrag på kr 5000 for deltagelse på kurset/uken.

Du skriver til meg dersom du ønsker dobbeltrom eller enkeltrom som er litt dyrere. Hvis ikke er det innkvartering i store  3 manns rom på Bab Zouina -som er veldig fine og behagelige.

Når du har registrert og betalt  første avdrag vil resten av beløpet måtte innbetales senest innen 1. september. Du får en mail om resterende beløp fra Karim som eier Bab Zouina.

Blir du forhindret i å delta vil beløpet bli tilbakeført i sin helhet før 1. august.

Min mailadresse: post@satyayoga.no

Karim vår vert sin adresse: marhaba@bab-zouina.com


Håper vi ses i den vakre hagen.  Jeg GLEDER meg stort.


SiriBeklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon