Yoga - Høst 2021


 
 
Velkommen til yogahelg 16. - 17. oktober med Christine Celucci Lund
Christine har praktisert yoga siden 1995 og er utdannet yogalærer innen flere tradisjoner. Hun har vært aktiv i KTLBS siden 2007.
(Dette arrangementet er nå fulltegnet)

Vi følger opp suksessen fra i fjor og arrangerer også i høst yogahelg med Christine Celucci Lund i tempelet på Bjørndal. Denne helgen får vi en introduksjon til yogaformene Myk yoga, Yin yoga og Restorativ yoga, med fysiske bevegelser som alle har som mål å gi slipp på spenninger i kroppen. Gjennom å ha oppmerksomhet på stillinger og på pusten vår, beveger vi kroppens chi/prana/lung. 

Dette er et kurs som passer alle, uansett erfaringsnivå og fysisk form. 


Litt om yogaformene på kurset:

«Myk yoga flyt» er en skånsom tilnærming til yogastillinger. Gjennom bevissthet på pusten og jording kan man oppleve mer frihet i ryggraden. 

«Yin yoga» er en rolig og stille praksis som fungerer på et dypt nivå i bindevevet. Metoden er å forbedre flyten av chi for å bedre immuniteten og funksjonene i de indre organer, og å gi følelsesmessig velvære. 

«Restorativ yoga» fokuserer på det parasympatiske nervesystemet, som er ansvarlig for å redusere hjerterytmen, pustefrekvensen og øke blodstrømmen til de vitale organene. Her slapper vi av i stillinger uten belastning eller smerte, for å finne fysisk, mental og emosjonell avslapping.   
Lør-søn 16.–17. oktober kl. 10-16
Sted:    Karma Tashi Ling buddhistsenter
Lærer: Christine Celucci Lund
Pris:     800
Ta med mat til felles lunsjbordPÅMELDING
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon