WebiNARE kjøp av alle 8 samlet: Vil du følge med på utviklingen og sosialiseringen av ulvevalpen Nare?

Mange har nå fått med seg at vi har en ny ulvevalp her på Langedrag. Ulvevalpen har fått navnet Nare – sønn av Loke og Sigyn. Historien til Nare startet 1. juni - i sammen med oss - da han ble funnet skadet i ulvehegnet. Han var 16 dager gammel og ville ikke klare seg uten vår hjelp. Siden da har vi – natt og dag – pleiet han og vi er nå i gang med den spennende sosialiseringsprosessen som vi har gjort 7 ganger tidligere med andre ulver. Teamet som jobber med Nare består av 6 primærhandlere (trenerteamet), 2 sekundærhandlere og en volunteer.


Her kan du lese historien om Nare
Link: https://fb.watch/lk_VhdJnGZ/


For første gang vil vi gjøre denne historien tilgjengelig for deg som er interessert i å følge oss «bak kulissene». Hver uke vil vi dele hvordan vi jobber med Nare, vise unike bilder og filmer, fortelle om arbeidet og treningen som blir gjort og vi vil svare på spørsmål fra dere. Uke for uke vil dere få oppdateringer og første livesending vil være mandag 3. juli klokken 21.


Webinar 8 sendinger samlet. 

Du kan kjøpe alle livewebinarene samlet (8 stykker). Du vil da få en egen, lukket facebookgruppe hvor alle webinarene fra 1 - 8 vil være tilgjengelig som opptak.

Pris: 1600.- 


Hvem vil du møte under webinaret?
Primærhandlerne vil dele sine erfaringer med deg. Du vil enten møte personalet live i webinaret eller så vil webinarverten dele erfaringer på vegne av temaet.

Plattform: Zoom
Pris Early Bird: 200 pr. webinar (Early Bird pris)
Varighet: 12 timer totalt med spennende historier, unike filmer og bilder.


Les mer på vår nettside: www.langedrag.no

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
Har du et yrke tilknyttet dyr?
Hvis ja, hva jobber du som (veterinær, dyretrener, biolog, hundeinstruktør mm)
Har du besøkt Langedrag tidligere?
 *
Ja, jeg samtykker at dere kan behandle mine personopplysninger og at vi kan benytte din mailadresse til å sende deg informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.
 *
Jeg er klar over at jeg har tilgang på opptak av webinaret frem til neste sending. Jeg er også klar over at jeg ikke kan dele linken til webinaret med andre enn den som står som påmeldt og betalt deltager.
Ja, jeg er kjent med at jeg selv må sørge for å benytte meg av den angitte tiden som webinaret er tilgjengelig. Hvis webinaret skal ses i opptak, må dette gjøres innen neste sending.Jeg er også klar over at jeg ikke kan dele linken til webinaret med andre enn den som står som påmeldt og betalt deltager.
Ja, jeg samtykker at dere kan behandle mine personopplysninger og at min mailadresse kan benyttes til å sende informasjon via nyhetsbrev. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.