WebiNARE 8 11. september: Vil du følge med på utviklingen og sosialiseringen av ulvevalpen Nare?


Mandag 11. september  kl 21.00 går vi live og forteller om alt som har skjedd ! Dette er den siste av 8 planlagte sendinger og denne gangen forteller hvordan det har gått med Nare og de andre ulvene. Hva ble vår endelige beslutning? 


Bakgrunn: 

Mange har nå fått med seg at vi har en ny ulvevalp her på Langedrag. Ulvevalpen har fått navnet Nare – sønn av Loke og Sigyn. Historien til Nare startet 1. juni - i sammen med oss - da han ble funnet skadet i ulvehegnet. Han var 16 dager gammel og ville ikke klare seg uten vår hjelp. Siden da har vi – natt og dag – pleiet han og vi er nå i gang med den spennende sosialiseringsprosessen som vi har gjort 7 ganger tidligere med andre ulver. Teamet som jobber med Nare består av 6 primærhandlere (trenerteamet), 2 sekundærhandlere og en volunteer.


Her kan du lese historien om Nare
Link: https://fb.watch/lk_VhdJnGZ/


For første gang vil vi gjøre denne historien tilgjengelig for deg som er interessert i å følge oss «bak kulissene». Hver uke vil vi dele hvordan vi jobber med Nare, vise unike bilder og filmer, fortelle om arbeidet og treningen som blir gjort og vi vil svare på spørsmål fra dere. Uke for uke vil dere få oppdateringer og første livesending ble sendt mandag 3. juli klokken 21.


Du kan kjøpe alle livewebinarene samlet (8 stykker). Du vil da få en egen, lukket facebookgruppe hvor alle webinarene fra 1 - 8 vil være tilgjengelig som opptak til og med 27.8

Pris: 1600.- 

Påmelding til alle 8 webinarene samlet: https://www.deltager.no/event/webinare_kjop_av_8_livesendinger_vil_du_folge_med_pa_utviklingen_og_sosialiseringen_av_ulvevalpen_nare_03072023

Hvem vil du møte under webinaret?
Primærhandlerne vil dele sine erfaringer med deg. Du vil enten møte personalet live i webinaret eller så vil webinarverten dele erfaringer på vegne av temaet.

Plattform: Zoom
Pris Early Bird: 200 pr. webinar
Varighet: ca 1 time inkl en seksjon med spørsmål / svar


Les mer på vår facebookside: https://www.facebook.com/Langedragnaturpark

Eller vår nettside: www.langedrag.no

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
Har du et yrke tilknyttet dyr?
Hvis ja, hva jobber du som (veterinær, dyretrener, biolog, hundeinstruktør mm)
Har du besøkt Langedrag tidligere?
 *