WebiNARE 1: Vil du følge med på utviklingen og sosialiseringen av ulvevalpen Nare?

Mange har nå fått med seg at vi har en ny ulvevalp her på Langedrag. Ulvevalpen har fått navnet Nare – sønn av Loke og Sigyn. Historien til Nare startet 1. juni - i sammen med oss - da han ble funnet skadet i ulvehegnet. Han var 16 dager gammel og ville ikke klare seg uten vår hjelp. Siden da har vi – natt og dag – pleiet han og vi er nå i gang med den spennende sosialiseringsprosessen som vi har gjort 7 ganger tidligere med andre ulver. Teamet som jobber med Nare består av 6 primærhandlere (trenerteamet), 2 sekundærhandlere og en volunteer.


Her kan du lese historien om Nare
Link: https://fb.watch/lk_VhdJnGZ/


For første gang vil vi gjøre denne historien tilgjengelig for deg som er interessert i å følge oss «bak kulissene». Hver uke vil vi dele hvordan vi jobber med Nare, vise unike bilder og filmer, fortelle om arbeidet og treningen som blir gjort og vi vil svare på spørsmål fra dere. Uke for uke vil dere få oppdateringer og første livesending vil være mandag 3. juli klokken 21.


Webinar 1: "Ulvevalpen Nare" (sendes live 3. juli kl 21.00)
Webinar 2: "Ulvene på Langedrag" (opptak): Her vil vi fortelle Langedrag sin historie og hvorfor vi har ulv, vår erfaring med ulv gjennom 42 år. Vi vil fortelle om de 7 andre sosialiserte ulvene Varga, Ask, Embla, Edda og Odin, Irgas og Varg.  Vi vil også fortelle mer om den ville ulveflokken og de viktige genene som kom fra den ville ulvetispen «Vilde». Mange spennende historier som vil gi deg et større bilde av vårt arbeid med ulv og valpen Nare sitt liv hos oss.

Link til påmelding: https://www.deltager.no/event/webinare_2_ulvene_pa_langedrag_opptak_03072023


Webinar 3: "De første ukene med Nare; fra en ulv blant ulver til en ulv blant oss" (opptak). Vi går dypere inn i historien og viser film og bilder fra de første 4 ukene.

Link til påmelding: https://www.deltager.no/event/webinare_3_de_forste_ukene_med_nare_fra_en_ulv_blant_ulver_til_en_ulv_blant_oss_opptak_03072023

Alternativ 2: Du kan kjøpe alle livewebinarene samlet (8 stykker). Du vil da få en egen, lukket facebookgruppe hvor alle webinarene fra 1 - 8 vil være tilgjengelig som opptak til og med 27.8

Pris: 1600.- (Early Bird)

Påmelding til alle 8 webinarene samlet: https://www.deltager.no/event/webinare_kjop_av_8_livesendinger_vil_du_folge_med_pa_utviklingen_og_sosialiseringen_av_ulvevalpen_nare_03072023

Hvem vil du møte under webinaret?
Primærhandlerne vil dele sine erfaringer med deg. Du vil enten møte personalet live i webinaret eller så vil webinarverten dele erfaringer på vegne av temaet.

Plattform: Zoom
Pris Early Bird: 200 pr. webinar
Varighet: ca 30 minutter
Det vil være åpent for spørsmål under webinaret.


Les mer på vår facebookside: https://www.facebook.com/Langedragnaturpark

Eller vår nettside: www.langedrag.no

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon