Bli med på en uforglemmelig matfaglig reise med gullvinner fra Bocuse d'Or i Tallin og nybakt bronsevinner fra Bocuse d’Or Lyon i 2021, Christian Andre Pettersen.
Christian vil formidle hele spektret i reisen sin, fra han var guttunge og stod på pappas kjøkken til han står på pallen med pokalen hevet over hodet i Tallin og en flott 3. plass nå i Lyon.
Hvordan klarer en toppidrettsutøver å motivere seg til nok et mesterskap?
- Christian Andre gir deg svaret!
Kurset passer for alle målgrupper i storhusholdningsbransjen.
Ta med eget kokketøy og gode sko.
Kursavgift per deltager er kr 1.600,- og vil bli fakturert via bedriftens kundenummer i TINE.
Påmeldingen er bindende.
Ved avmelding inntil en uke før kursstart vil halve kursavgiften bli fakturert. Etter dette vil kursavgiften faktureres i sin helhet.
Kursavgiften inkluderer i tillegg til mye ny kunnskap; kurskompendiet, råvarer kursdagen og forstykke.
VELKOMMEN TIL KURS PÅ TINE® PROFFKJØKKEN