Veien til Bocuse d`Or. Fra drøm til realitet. Kurset er dessverre avlyst

Bli med på en uforglemmelig matfaglig reise med gullvinner fra Bocuse d'Or i Tallin og nybakt bronsevinner fra Bocuse d’Or Lyon i 2021, Christian Andre Pettersen.


Christian vil formidle hele spektret i reisen sin, fra han var guttunge og stod på pappas kjøkken til han står på pallen med pokalen hevet over hodet i Tallin og en flott 3. plass nå i Lyon. 

Hvordan klarer en toppidrettsutøver å motivere seg til nok et mesterskap? 

- Christian Andre gir deg svaret!


Kurset passer for alle målgrupper i storhusholdningsbransjen.

Ta med eget kokketøy og gode sko.


Kursavgift per deltager er kr 1.600,- og vil bli fakturert via bedriftens kundenummer i TINE.

Påmeldingen er bindende.
Ved avmelding inntil en uke før kursstart vil halve kursavgiften bli fakturert. Etter dette vil kursavgiften faktureres i sin helhet.

Kursavgiften inkluderer i tillegg til mye ny kunnskap; kurskompendiet, råvarer kursdagen og forstykke.


VELKOMMEN TIL KURS PÅ TINE® PROFFKJØKKEN 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon