Valpekurs Askim, kveld

Valpekurs


På dette kurset har vi spesielt fokus på gode vaner for valpen. Dette er en spennende tid hvor valpen skal bli kjent med, og ikke minst trygg på sin nye familie. De utvikler seg veldig rask, og utforskertrang og testing av grenser er en del av livet. I denne perioden er det viktig med god sosialisering og innlæring av gode vaner.

I løpet av kurset vil vi vise deg hvordan du kan gjøre dette på en mild og fin måte, slik at du får en sosial og velfungerende hund.

På alle våre kurs har vi fokus på kvalitet framfor kvantitet. Dette er et 6 ukers kurs der du får informasjon og personlig hjelp. Ved behov stiller vi med 2 instruktører slik at alle skal få god oppfølging. 


Første kurskveld er det teori på nett via zoom!


Kursinnhold:

• Hundens språk og sanser
• Valpen og unghundens utvikling og utfordringer
• Sosialisering og miljøtrening
• Grensesetting, valpebiting, hjemme alene, renslighet
• Avlære hopping og andre unoter
• Roligtrening
• Innkalling
• Mental aktivisering og beriket miljø
• Håndtering


Alle som deltar på kurset får tilgang til en lukket Facebook-gruppe. Her blir teori liggende i opptak i tillegg blir det lagt ut informasjon mellom kurskveldene. Har du spørsmål underveis i kurset, så kan du stille dem her i gruppen. Med andre ord, her er det god oppfølging gjennom hele kurset!


Har du spesielle utfordringer med hunden din, ta kontakt for å høre om kurset passer. Er du usikker så spør oss gjerne. Vi tilbyr også privattimer.


Sted: Myrveien 3, 1815 Askim
Tidspunkt: oppstart onsdag 5. april kl 18:30.  Første kveld er det teori på nett. (Zoom).
Alder: ca. 2-5  mnd
Kursvarighet: 6 uker à 1 kveld pr. uke.
Forkunnskaper: ingen nødvendig – åpent for alle.
Pris: 2.495.- 


Ved bestilling betaler du et depositum på kr 500.-, resterende kursavgift blir belastet 3. april fra kontoen depositum ble trukket fra.

Etter at du har meldt deg på via påmeldingsskjema under, vil du motta en mail med bekreftelse og praktisk informasjon. Her er også link til både zoom som brukes til teori og facebook-gruppen


For mer informasjon om Østfold Hundesenter, våre kurs og vilkår se vår hjemmeside:
Østfold Hundesenter

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
Adresse
 *
Postnummer og sted
 *
E-postadresse
 *
Valp kveldstid Askim
 *
Mobil
 *
Hundens alder
 *
Rase
 *
Hundens navn
 *
 *