Valp og unghundtrening ved Trondheim Hundeskole avd. Vestnes

Velkommen på valp- og unghundtrening hos Trondheim Hundeskole!


Avdeling Vestnes, Gjermundnes vgs

Kurset passer for valper fra 8 uker - 6 mnd og unghund fra 6 mnd - 12 mnd.


Vi ved Trondheim Hundeskole avdeling Vestnes ønsker å tilby valp- og unghundtrening! Dette kan ikke forveksles med valpekurs, men er et godt tilskudd mens du venter på valpekurs, eller ønsker mer trening i nye miljø.

Hos oss i Trondheim Hundeskole står du og hunden din i fokus, og vi er opptatt av at man skal få et så trivelig hundehold som mulig. Derfor benytter vi positive og belønningsbaserte treningsmetoder som er dokumentert å ha effekt, både i teori og praksis. Vi har også små grupper, slik at vi kan tilpasse treningen til deg og hunden din. Vi anbefaler valpekurs for absolutt alle valper, fordi det er en super måte å starte sosialiseringen, og bli kjent med valpen din på. Det er i denne tidlige perioden at grunnmuren for resten av hundeholdet bygges, og ved å ha fokus på samarbeid og læring nå, legger du godt til rette for framtida.

Vi benytter oss kun av metoder som er i tråd med dyrevelferdsloven, og basert på lang forskning, slik at dere får så god start på hundelivet som mulig. 


Vi vil være innom tema som er viktig for deg og din hund:

  • Kontakt
  • Sitt og ligg
  • Gå pent i bånd
  • Innkalling
  • Miljøtrening
  • Stoppsignal og ventetrening
  • Roligtrening
  • Hundens 5 om dagen (aktivisering)

Praktisk informasjon: 

Oppstart er tirsdag 26. oktober, klokken 17:00 - 18:00 på Gjermundnes vgs - mer informasjon kommer på mail uken før oppstart.

Det blir 3 praksiskvelder: 26. oktober, 2. november, 9. november på ca 1 time hver kveld.

Vi trener ute, så kle dere og hundene etter været! 

Kart Gjermundnes vgs

VIKTIG
På grunn av koronatiltakene kan dere kun komme personer fra samme hushold, og samme personer gjennom hele kurset. Dette forutsetter at dere sender instruktøren fullt navn og evt telefonnummer til de andre personen(e) som kommer i forkant av kurset. Telefonnummer får du fra oss i informasjonsskriv nærmere kursstart.


For å melde deg på kurset fyller du ut feltene, og vi setter stor pris på om du skriver en kommentar om du har spesielle ønsker for kurset eller annen nødvendig informasjon om hunden (for eksempel om den har allergi, er omplassert, har utfordringer rundt andre hunder eller mennesker o.l.) Det gir oss et bedre bilde av hunden din og hvordan vi kan tilrettelegge for en positiv kursopplevelse. (GDPR- denne informasjonen er utelukkende til vårt bruk for å tilpasse kurset til deg og hunden din, og vil ikke bli videreformidlet eller på annen måte kommersielt utnyttet.)


Etter endt kurs får dere tilgang på et års gratis miljøtrening med instruktør tilstede, i regi av oss. Dette er et nyttig tilbud for å trene videre på det dere har lært, opprettholde sosialisering, samt forberede seg til unghundperioden og pubertet.
Disse treningene blir annonsert via Facebook-siden vår, og foregår en gang i uken I Trondheim, eller en gang i måneden på Gjermundnes vgs.

Om du skulle ha andre spørsmål om kurset kan du kontakte oss på Facebook-siden vår, eller sende oss en e-post: atferdmore@trondheimhundeskole.no


Hvis du likevel ikke ønsker å delta har du ifølge angrefristloven rett til å heve kjøpet innen 14 dager. Ved påmelding i dagene før kursstart må du melde deg av senest 48 timer før kurset starter. Les mer om angreretten her.


 

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Mobil
 *
kurs
 *
Hundens alder
 *
Hundens navn
 *
Hunderase
 *