Ultralyd advanced modul 4 fot/ankel

Velkommen til modul 4 i advanced rekken innen MSK ultralyd.Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund (PFF) og Foreningen for Ultralyd i Allmennpraksis (FUA) har et samarbeid hvor vi tilbyr muskel- og skjelett ultralydkurs til helsepersonell i privat praksis.Grunnet støtten PFF har fått fra Fond til etter- og videreutdanning av fysioterapeuter (The Norwegian Fund for Post-Graduate Training in Physiotherapy) så kan vi senke prisene til fysioterapeuter betydelig på basic og advanced Ultralyd kurs i PFF regi. PFF medlemmer får subsidiert litt lavere pris en fysio med annet medlemskap.


Priser: 

  • Fysioterapeut PFF medlem kr 6 200,00
  • FUA medlemmerkr 7 970,00
  • Annet helsepersonell kr 9 275,00
  • Fysioterapeuter uten PFF medlemskap kr 7 970,00
  • Naprapater, medlem av Norges Naprapatforbund kr 7 970,00Alt helsepersonell med interesse for ultralyd er velkomne.Kurset tar for seg områdene ankel og fot

Hvert kurs i advanced rekken kan du ta i vilkårlig rekkefølge men forutsettes at man innehar et basic nivå av kompetanse, f eks gjennomført UL basic modul 1-3.

Kursene er søkt godkjent for poeng hos Legeforeningen og godkjent for poeng hos blant annet Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund.Kurskalender for alle ultralydkurs i regi av PFF, FUA og IUPP:

https://www.ultralydscanning.no/kurskalender-for.../Se https://www.ultralydscanning.no/kurskalender-for.../ for mer informasjon om UL utdanningen og kursrekkene samt hvilke forbund som gir tellende kurspoeng etc.


Program: https://www.ultralydscanning.no/.../adva.../advanced-modul-4/

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Adresse
 *
Priskategori
 *
Mobil
 *
Arbeidssted
 *
Faggruppe - tittel
 *
Avbestilling senere enn 4 uker før kurset gir rett til refusjon av 50 % av kursavgiften. Avbestilling senere enn 2 uker før kurset blir belastet i sin helhet. Vi har ingen forsikring mot frafall pga for eksempel sykdom-det anbefales å sjekke om reiseforsikringen dekker dette.
 *
 *