Trondheim tangoklubb med Malin Backström

Førerkurs for vante følgere 14 og 15 januar, 2023

Kurset er for vante følgere, og som vil utforske/utvikle førerrollen. Vi går gjennom grunnprinsipper for å føre - kommunikasjon, teknikk, musikalitet og noen grunnleggende figurer. Også de som allerede har erfaring med å føre vil ha utbytte av kurset.

Ingen dansepartner er nødvendig - alle danser med alle.

Kurset er en komplett pakke som går over 2 + 2 timer på lørdag og 2 + 2 timer på søndag. Det blir lagt inn en times lunsj mellom øktene.

Lørdag:

Økt 1: 11:00 - 13:00

Lunsj: 13:00 - 14:00

Økt 2: 14:00 - 16:00

Søndag:

Økt 1: 11:00 - 13:00

Lunsj: 13:00 - 14:00

Økt 2: 1400 - 16:00

 

Kursleder er Malin Backström fra Stockholm.

Malin Backström (Stockholm) har undervist i ulike pardanser i 20 år – hvorav de 10 siste innen argentinsk tango. Hun har undervist på flere steder i Sverige, samt i Danmark, Berlin, Paris og San Francisco. Malin danser og underviser gjerne begge rollene og har spesielt fokus på kommunikasjon og musikalitet.

Malin er en meget godt likt pedagog som er kjent for å skape en trygg og avslappet atmosfære, og evner å få det vanskelig til å bli enkelt.

Påmelding og betaling

Om du ønsker å gå kurs uten å delta på milogaen lørdag velger du "Ingen milonga" under Kategori. Dette fordi vil ønsker oversikt over antallet besøkende. Du kan fortsatt melde deg på timene. Full liste over dine valg kommer som e-post etter betaling. Som medlem får du 100 kroner i rabatt. Skriv inn koden "medlem" og trykk Valider.

Nå kan du også betale med Vipps :-)

Om det blir slik at vi må avlyse grunnet pålagte smittevernstiltak vil du få tilbakebetalt påmeldingsavgiften.

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-post
Kategori
 *
Mobil
Adresse
Postnr og sted
 *
Fødselsdato
Kurset er en komplett pakke som går over lørdag og søndag
Kommentarer
Kampanjekode
 
 *