Tørr hud og tørre hudtilstander - kurs i dermatologi og hudpleie

Kursinnhold:

På kurset vil du få en dyptgående kunnskap om hudens oppbygging (anatomi), funksjon (fysiologi) og kjemi for økt forståelse for hudens unike måte å fornye og reparere seg på. Kurset vil utstyre deg med et nyttig verktøy som du kan bruke for å kunne hjelpe dine pasienter eller dine kunder med tørr hud som symptom. Du får en utdypende forklaringer på blant annet hvorfor hud med akne og fet hud ofte er tørre tilstander og hvorfor det generelt ikke er nødvendig å rense huden flere ganger daglig. Du vil tilegne deg kunnskap om hvilke ingredienser og andre faktorer som har innflytelse på hudens fuktighet. På kurset avslører vi mange myter, blant annet hvorfor kremer med kollagen ikke virker kollagenoppbyggende. Diplom etter gjennomført kurs ettersendes per post. 


Mulighet for å delta på kurset online

Du kan melde deg på kurset og delta online via Teams. Dette krever at du har tilgang til pc eller en skjerm med WEBKAMERA, MIKROFON OG HØYTALER. Etter at du har meldt deg på, vil du motta e-post med din personlige link til pålogging. Lyd og videokontakt er påbudt under hele kurset. det er kun de påmeldte som har lov å delta på kurset. Alt kursinnhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Kursmateriale og diplom ettersendes per post. 


Målgruppe: 

Helsepersonell og andre med særlig interesse for dermatologi, estetisk medisin, hudpleie og kosmetikk (farmasøyter, hudpleiere, hudpleielærere, apotekteknikere, sykepleiere, leger) 

Kurset gir 4 FEVU poeng

Les mer: http://www.derma-kurs.no

 

Registreringsskjema