Tørking av urter, frukt og bær.
Lær å tørke urter, frukt og bær til urtete, urtesalt og smaksforsterkere til mat.
Hvordan få de deilige smakene fra sommerens godsaker til å vare gjennom hele vinteren? Du vil lære enkle tørketips om hvordan du best kan bevare smaken fra sommeren og du får med deg et glass deilig urtesalt hjem.
Du tar med;
- Penn og papir
- Materialpris kr. 50,- ( urter, salt og glass) betales til kurslærer.
Kursholder:
Vi er så heldige å få Skiens nye Bybonde Hilde Amy Teie til å holde kurset. Hun er utdannet gartner og jobber også på Århus Gård i Skien. Vi gleder oss!
Hvor;
Bydelshuset Gråtenmoen
Tirsdag 12. september
kl.18-20
Pris kr. 270,- betales første kurskvelden.
Max 10 stk.
Det kan også være et verdifullt pusterom i hverdagen, det å høste og lage sin egen mat.
Velkommen til en grønn kveld!
Hvis ikke nok påmeldte en uke før start vil kurset bli avlyst.