Tine Fotballskole 2021

Tine Fotballskole er et tilbud for barn i alderen 6 til 12 år. Barn som begynner på skolen høsten 2021 er også hjertelig velkommen til å delta. I normale år har gjennomsnittlig antall deltakere vært omtrent 150 barn.

Stokke IL er opptatt av at fotballskolen skal være et morsomt, trygt og lærerikt arrangement for barna som deltar. I 2021 er Tine Fotballskole planlagt gjennomført fra og med onsdag 23. juni til og med fredag 25. juni. Selve fotballskolen er fra klokken 09:00 til 15:00 hver dag, men det er voksne på banene fra og med klokken 08:00 til 16:00 hver dag. Arrangementet gjennomføres på Stokke IL’s anlegg.

Når barna kommer første dagen, blir de delt i grupper etter alder og kjønn, og får utdelt hver sin sekk og t-skjorte. Dette skal brukes på fotballskolen hver dag. Siste dagen får de også hver sin fotball til å ta med hjem. Hver gruppe har voksne instruktører som har hovedansvaret og han/hun har også flere ungdommer med seg. De som bidrar på fotballskolen gjør dette på dugnad, noe som betyr at det er mange voksne, foreldre, ungdom/storesøsken fra nærmiljøet og lagene i Stokke IL. Dermed kjenner de aller fleste noen og/eller ser kjente fjes, noe som er betryggende særlig for de yngste barna.

Det vil bli servert tre måltider daglig, to fruktpauser og en lunsj fordelt på hver gruppe. Lunsjen består av grovt brød, pålegg og drikke til maten. Det vil tas hensyn til eventuelle allergier, diabetes m.v. (men dette må oppgis ved påmelding). Lunsjen den siste dagen gjennomføres som et hyggelig måltid med grilling. På den siste dagen er det også turneringsspill og utdeling av diplom til alle deltakerne. 

Tine Fotballskole gjentar suksessen fra tidligere år, etter lunsj på dag 2 av fotballskolen kommer en av norges beste fotballtriksere (faktisk verdensmester i 2018) Adrian Krog. Han vil ha et show samt besøke gruppene for å gi tips og råd til triksing samt skrive autografer for de som vil det.

Gjennomføringen av Tine Fotballskole vil selvsagt være i tråd med både nasjonale og lokale retningslinjer for håndtering av smittevern (jfr covid-19).
Registreringsskjema