Tine Fotballskole Bønes 2022

Bønes IL. ønsker årskullene 2009-2013 velkommen til TINE Fotballskole i uke 32 (mandag–fredag, 08.–12.08. kl. 09.00-15.00).

Vi ønsker å gjenta suksessen fra i fjor, og vi tilbyr også i år en egen fotballskole for jenter. Fotballskolen for gutter arrangeres på Fjellsdalen Idrettsplass, mens jentene har fotballskole på Bønesbanen (v/ Bønes skole)

Vi inviterer til en hel uke med allsidig fotballaktivitet, lek og sosiale aktiviteter. Vi kombinerer trening på individuelle ferdigheter med samspillsøvelser og  gode holdninger til med- og motspillere. Dette året har vi et ekstra fokus på kosthold og ernæring, og deltakerne får servert mat og drikke hver dag, og vi har egne instruktører som har ansvar for måltid.  

Barna må stille iført treningstøy (klær etter vær), fotballsko og leggbeskyttere. Mandag får deltakerne en teknisk t-skjorte fra Tine som skal benyttes hele uken, og fredag får alle Tine-sekk.

Dere velger i tillegg selv om dere ønsker å bestille ball som deltakeren får med seg hjem fredag.


Ledere:

Kim Davidsen, daglig leder i Bønes IL.

Kristian Schult, aktivitetskoordinator i Bønes IL.

Instruktørene er for øvrig erfarne fotballspillere og aktivitetsledere, samt spillere fra våre lag fra senior til gutte-/jentenivå.


Pris:   Kr. 1200,- per deltaker (evt. kr. 1300,- inkl. Hummel fotball)

Søskenmoderasjon: søsken nr. 2, 3 osv. betaler kr. 900,- (evt. kr. 1000,- inkl. ball)


NB! Det er nå ikke flere ledige plasser for gutter, men send e-post til aktivitet@bonesil.no for plass på venteliste.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon