TINE fotballskole uke 25/2021

 

Holmlia SK Fotball vil også i år arrangere fotballskole for jenter og gutter i alderen 7-13 år. Fotballskolen arrangeres på vår kunstgressbane på Lusetjern, også i år i samarbeid med Norges Fotballforbund og TINE. Fotballskolen arrangeres i uke 25, mandag 21.06.21-fredag 25.06.21 i tidsrommet 09.00-15.00.
Det er stor etterspørsel etter plasser, så påmelding vil være etter først til mølla prinsippet!

Fotballskolen vil være et tilbud for årsklassene mellom 7 og 13 år (født: 2014 - 2008) . Sammen skal vi gjøre vårt for at alle, uavhengig av nivå og ambisjoner skal få mulighet til å oppleve noe positivt i fotballmiljøet. Vi ønsker at deltagerne gjennom skolene får det gøy og lærer mer om fotball.
På fotballskolen stilles det ingen krav til fotballferdigheter. Fotballskolen passer like godt for den som spiller fotball hver dag som for den som ønsker å forsøke seg som fotballspiller for første gang. På fotballskolen ønsker vi å stimulere barna til å spille mye fotball sammen med gamle, og forhåpentligvis nye venner.

Fotball vil selvfølgelig være hovedaktiviteten denne uken, noe som besørges av et variert program og dyktige instruktører, men det vil også bli tid til andre sosiale aktiviteter, slik som grilling.

Endelig program for de enkelte dager, samt annen informasjon vil bli sendt på mail uken før fotballskolen starter.

Aktiviteten vil skje innenfor de smittevernsregler som gjelder og idrettens koronaregler.
 
HVA KOSTER DET ?
TINE Fotballskole Holmlia koster kun kr 1100,- pr. deltager . Inkludert i prisen er : Instruksjon / trening, T-skjorte, TINE bag/sekk, TINE-produkter, grillmat m m. og ikke minst MASSE GØY !

Påmelding skjer via deltager.no.


VELKOMMEN TIL FOTBALLGLADE DAGER I JUNI !
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon