Tine Fotballskole 2023

TINE FOTBALLSKOLE 19 – 21. JUNI 2023

Hva og hvem?

Tine Fotballskole er et tilbud for barn i alderen 6 til 12 år. Barn som begynner på skolen høsten 2023 er hjertelig velkommen til å delta.

Hvor og når?

Selve fotballskolen er fra klokken 09:00 til 15:00, men barna kan hentes og leveres mellom klokken 08:00 til 16:00 alle dager 19 – 21. juni.

I normale år har i gjennomsnitt omtrent 150 barn deltatt på Tine Fotballskole (Stokke Idrettspark, 3160 Stokke).

Hvordan?

Det legges vekt på god gjennomføring og et inkluderende, trygt, morsomt og lærerikt arrangement for barna. Når barna kommer første dagen, blir de delt i grupper etter alder og kjønn, og får utdelt hver sin sekk og t-skjorte. Dette skal brukes på fotballskolen hver dag. Siste dagen får de også hver sin fotball og diplom til å ta med hjem. Hver gruppe har en eller flere voksne instruktører som har hovedansvaret, samt ungdommer med som hjelpeinstruktør. De som bidrar på fotballskolen gjør dette på dugnad, noe som betyr at det er mange voksne, foreldre og ungdom fra nærmiljøet og lagene i Stokke IL. Dermed kjenner de aller fleste noen, noe som er betryggende særlig for de yngste barna.

Ernæring?

Det vil bli servert tre måltider daglig, to fruktpauser samt lunsj bestående av grovt brød, pålegg og drikke til maten. Den siste dagen griller vi dersom været tillater det i lunsjen. Det vil tas hensyn til eventuelle allergier, diabetes, dietter m.v. (NB! dette må oppgis ved påmelding). Barna synes også det er stas med kiosk, og vi tilbyr salg av popcorn, is m.v. på noen tider hver dag.

Show og spenning?!

I fjor hadde vi besøk av en av verdens beste kvinnelige fotballtriksere, norske Charlotte Lade. Det var stor stas, og vi vil også i år prøve å få til noe moro. Følg med på siden her og/eller våre nettsider fotball.stokkeil.no!


Avslutningsvis minner vi om at det finnes økonomiske støtteordninger for de som har behov, ta kontakt med Mari Røed på mobil 91519361 / e-post [email protected] .


Vel møtt til flotte dager på Tine Fotballskole 2023!


Med sportslig hilsen Stokke IL Fotball / Tine.Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon