Tine Fotballskole 2022

TINE FOTBALLSKOLE 20 – 22. JUNI 2022

Hva og hvem?

Tine Fotballskole er et tilbud for barn i alderen 6 til 12 år. Barn som begynner på skolen høsten 2022 er hjertelig velkommen til å delta.

Hvor og når?

Selve fotballskolen er fra klokken 09:00 til 15:00, men barna kan hentes og leveres mellom klokken 08:00 til 16:00 alle dager 20 – 22. juni.

I normale år har i gjennomsnitt omtrent 150 barn deltatt på Tine Fotballskole (Stokke Idrettspark, 3160 Stokke).

Hvordan?

Det legges vekt på god gjennomføring og et inkluderende, trygt, morsomt og lærerikt arrangement for barna. Når barna kommer første dagen, blir de delt i grupper etter alder og kjønn, og får utdelt hver sin sekk og t-skjorte. Dette skal brukes på fotballskolen hver dag. Siste dagen får de også hver sin fotball og diplom til å ta med hjem. Hver gruppe har en eller flere voksne instruktører som har hovedansvaret, samt ungdommer med som hjelpeinstruktør. De som bidrar på fotballskolen gjør dette på dugnad, noe som betyr at det er mange voksne, foreldre og ungdom fra nærmiljøet og lagene i Stokke IL. Dermed kjenner de aller fleste noen, noe som er betryggende særlig for de yngste barna.

Ernæring?

Det vil bli servert tre måltider daglig, to fruktpauser samt lunsj bestående av grovt brød, pålegg og drikke til maten. Den siste dagen griller vi dersom været tillater det i lunsjen. Det vil tas hensyn til eventuelle allergier, diabetes, dietter m.v. (NB! dette må oppgis ved påmelding). Barna synes også det er stas med kiosk, og vi tilbyr salg av popcorn, is m.v. på noen tider hver dag.

Trikseshow!

I år får Tine Fotballskole/Stokke IL besøk av en av verdens beste kvinnelige fotballtriksere, norske Charlotte Lade. Charlotte kommer etter lunsj 21. juni, og har et show for alle i midtsirkelen, før hun etterpå besøker gruppene etter tur. Her gir hun tips og råd til triksing samt skriver autografer for de som vil det. Charlotte er opprinnelig fra Sykkylven, men bor i London. Hun har vært på TV i England og hatt show på store arrangementer, søk gjerne opp Charlotte Lade på youtube.


Avslutningsvis minner vi om at det finnes økonomiske støtteordninger for de som har behov, ta kontakt med ansvarlig for Tine Fotballskole Robin Rasmussen på mobil 91545747 / e-post robras@siv.no .


Vel møtt til flotte dager på Tine Fotballskole 2022!


Med sportslig hilsen Stokke IL Fotball / Tine.Registreringsskjema