Tantrafestivalen 2023


Tantrafestivalen tilbyr workshops om tantra, meditasjon, dans og inspirasjon i vakker natur.  Gled deg til et rikt og variert program, planlagt for å gi deg påfyll og inspirere deg. Du får utforske energi og sanselighet og lære virkningsfull og effektiv tantrisk praksis som du kan ta med deg videre i livet, omgitt av vakker natur i norsk høysommer.

Du kan lese mer om programmet og bidragsyterne på festivalens hjemmeside tantrafestivalen.no

Tantrafestivalen arrangeres på Indal Forest Retreat, ved kanten av storskogen hvor naturen råder. Festivalaktivitetene vil foregå både ute i hagene, på engene og i skogen som omgir Indal, samt i telt, dome og bålhus på stedet.

Det er mens du kobler av og oppholder deg i naturen at magien skjer. Samtidig som du kobler av, får du anledning til å koble deg på mening, nærvær og mer nytelse i egen kropp. Sammen skaper vi en trygg oase der vi åpner opp for ny forståelse om oss selv og hvordan vi kan leve med mer kjærlighet både til oss selv og andre. Vi deltar i workshops på dagtid og danser og synger rundt bålet om kvelden. Det blir også delesirkler hvor vi kan åpne hjertene våre og høre hverandres historier med empati.

Det vil bli felles åpnings- og avslutningseremoni for alle, og mulighet til å velge mellom workshops med ulikt innhold gjennom helgen. Vi tilbyr et bredt spekter workshops om ulike tantriske temaer, blant annet pustearbeid, tantra for par, tantrisk kommunikasjon, tantrisk berøring, kvinnesirkel og tantra for menn. 

Tantrafestivalen gjennomsyres av intensjonen om å feire og hylle den hellige feminine kjærlighetskraften. Vi åpner for at alle som ønsker kan delta i en tantrisk sermoni hvor vi kler oss i hvitt og rødt og feirer livet.

Tantrafestivalen er en rusfri festival. Vi ønsker å skape en stemning preget av tilstedeværelse og bevissthet, og vil gi deg muligheten til å bli høy på livet gjennom musikk, sensualitet, skjønnheten i naturen og kjærligheten. Alkohol og andre rusmidler, blokkerer for slike naturlige og fantastiske opplevelser.

Indal ligger i Gjøvik kommune i Innlandet, 15 km nord for Gjøvik, to timers kjøring nord for Oslo.

Du kan blant annet glede deg til:

  • Frigjørende dans
  • Morgenyoga
  • Skogsmeditasjon med sanseøvelser ute i naturen
  • Lydbad med gong, syngeboller og tromming
  • Kakaoseremoni
  • Shiva Shakti transfigurasjonsrituale
  • Bålstund på jordet

Kort om festivalens grenser

Tantrafestivalen er en påkledd festival. Vi legger stor vekt på å skape trygge gode opplevelser for alle deltagere. Derfor forventer vi full respekt for festivalreglene. Gjennom å skape et trygt miljø øker muligheten for å kunne åpne opp og utforske oss selv både følelsesmessig og fysisk.

Vi kommer derfor til å be alle deltagere samtykke til festivalens reglement og retningslinjer ved påmelding. Vi forbeholder oss retten til å avvise deltakere som ikke ønsker å forplikte seg til å respektere festivalreglene.

Mer informasjon publiseres på hjemmesiden i forkant av festivalen. Påmeldte deltagere får tilsendt mer informasjon med forslag til hva det kan være fint å pakke med seg etc. Hjemmesiden vil bli oppdatert med overnattingsalternativer etc.

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
Gjenta e-post
Klasse/kategori
 *
Mobil
Jeg aksepterer å forholde meg til festivalens reglement og retningslinjer.
Kampanjekode
 
 *