Svømmekurs Vår1 2023

Oppstart i uke 2!

Våre populære svømmekurs skal vi fortsette med også i 2023! Kursene holdes av toppkvalifiserte instruktører. Her kan barna legge en god base for å bli trygge og dyktige svømmere.

Kursene denne våren går over 10 ganger, til og med uke 12. Det er ingen kurs i vinterferien som er i veke 9. Pris for svømmekurset er kr 2000,- for kurs i ukedager og 1900,- for lørdagskurs. Betaling skjer ved påmelding.

Nye kurs starter i uke 2: tirsdag 10. januar, onsdag 11. januar, og lørdag 14. januar. Deltakerne er selv ansvarlige for å møte til oppsatt tidspunkt.

Pass godt på å være tidlig ute for å sikre plass på kurset dere ønsker å gå på! 

Kursene vil foregå på følgende dager/tidspunkter:

Tirsdag:

Aktiv Hval: 17.00-17.45              

Aktiv Pingvin: 17.45-18.30  

Aktiv Selunge: 18.30-19.15         


Onsdag:

Aktiv Hval: 17.00-17.45             

Aktiv Skilpadde: 17.45-18.30

Aktiv Pingvin: 18.30-19.15 


Lørdag:

Aktiv Vann: 08.45-09.30

Aktiv Skilpadde: 09.30-10.15              

Aktiv Selunge: 10.15-11.00      


Vær sikre på at dere melder dere på RIKTIG kurs på påmeldingssiden. Les også gjennom kursbeskrivelsene nedenfor.

Nedenfor følger kursbeskrivelser. Disse er utarbeidet for at du skal kunne velge kurset som er best tilpasset ditt barn. Husk at barn på kurs tilpasset deres eget nivå har størst glede og progresjon. På kursene Aktiv Vann, Aktiv Hval, Aktiv Skilpadde og Aktiv Pingvin skal ein foresatt vere med ut i bassenget.

  • Aktiv Vann: Forkunnskaper: Ingen. Nedre aldersgrense: 4 år.

Aktiv Vannkurset er vanntilvenning for de minste. Her er målet å bli trygge med ansikt og kropp i og under vann, og å ha det gøy. Dette kurset legger grunnlaget for Aktiv Hval.


  • Aktiv Hval: Forkunnskaper: Vannkurs er anbefalt, men ikke nødvendig. Deltakere på hval skal være trygge i og under vann. Nedre aldersgrense: 4 år.

På Aktiv Hvalkurset er hovedfokus på at barna skal lære å dykke og gjøre seg vant med å være i vannet. Vi kommer også til å jobbe med å flyte uten hjelpemidler og å kunne kombinere dykking og flyting. Dette er to svært viktige ferdigheter for videre utvikling av evner i vann. Vi hopper og leker og har det gøy i vannet. Dette kurset legger grunnlaget for Aktiv Skilpadde.


  • Aktiv Skilpadde: Forkunnskaper: Aktiv Hvalkurset er sterkt anbefalt. Deltakerne skal kunne flyte godt på mage og rygg, med letthet kunne holde pusten under vann i 10 sekunder eller mer, og kunne dykke ned til bunnen med beina og/eller hodet først. Nedre aldersgrense 4 år.

På Aktiv Skilpadde jobber vi videre med flyteferdighetene, og barna skal også så smått lære å forflytte seg i vann. Vi vil jobbe oss gjennom crawlbenspark, brystarmtak, fraspark og gli fra kanten, og andre metoder for fremdrift. Vi fortsetter selvfølgelig også med hopping, dykking og flyting


  • Aktiv Pingvin: Forkunnskaper: Svært ønskelig med gjennomført Aktiv Skilpaddekurs.

På dette kurset videreutvikler vi ferdighetene fra Aktiv Skilpadde, og begynner så smått med grunnleggende svømmetekniske ferdigheter. Målet med kurset er å gjøre barna helt uavhengige av foreldrene, slik at de blir klare for selungekurset, der foreldre ikke lenger blir med uti vannet.


  • Aktiv Selunge: Forkunnskaper: Barna MÅ være 100 % trygge i vannet da foreldrene ikke er med uti vannet på dette kurset. Det er svært ønskelig med gjennomført Aktiv Pingvinkurs eller tilsvarende egenskaper.


Ved kursstart mottar barna en flott Aktiv365-badehette. Bruk av denne badehetten er påbudt under kursene, og alle må passe godt på badehettene.

Dersom dere skulle ha spørsmål om påmelding, utførelse av kurs, hvilket kurs barnet passer til o.l., snakk med deres instruktør eller kontakt undertegnede på:

Mail: sk@aktiv365.com

Telefon: 91816106

Med vennlig hilsen

Camilla Carlsen
Svømmekursansvarlig v/Aktiv365 Paradis


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon