Stilleretreat på Karma Shedrup Ling

med Ani Könchog Lhamo, 15.–24.juli 2022.
.

Ani Könchog er ordinert nonne i den tibetanske tradisjon og psykolog. Hun har praktisert buddhisme i over 30 år og har bl.a. Pema Chödrön, B. Alan Wallace og Tsoknyi Rinpoche som sine hovedlærere. Undervisningen er på norsk.


Velkommen til en 10-dagers stilleretreat i den fredelige skogen på Karma Shedrup Ling. Det blir daglige gruppemeditasjoner, individuell meditasjon og undervisning med Ani Könchog Lhamo m.fl. Å være på retreat i stillhet gir oss mulighet til å gå i dybden og å komme i kontakt med vårt indre potensial. Det er ekstra viktig med oppmerksomhet og tilstedeværelse nå i disse spesielle tider, spesielt for å ta hensyn til de andre, men også for å gi oss selv ekstra motivasjon til å gjøre en ekstra innsats i forhold til dette i vår egen praksis.

På retreaten er det nødvendig at alle bidrar med oppgaver som kjøkkenarbeid og rengjøring (karmayoga). Hver dag setter vi også av litt tid til praktiske oppgaver som hagearbeid e.l.  

For de som ønsker, er det mulighet for å få individuell veiledning av Ani Könchog Lhamo. 

Oppmøte fredag 15. juli kl. 17 for registrering og tildeling av hytte/rom. 
Retreaten avsluttes søndag 24. juli kl. 13.

Man må ikke være med på hele retreaten, men alle må være med fra start, både for å få ro og kontinuitet i retretten, og for at det skal bli lettere å gjennomføre smittevernstiltak. 
Dersom det blir ledige plasser, er det mulig å være med kun 1.helg.  

Hvis du ikke er raskt nok å melde deg på for å få plass i hyttene, har du fortsatt mulighet til å bo i eget telt under retretten (da får du 200 kr i rabatt ved påmelding).
Karma Shedrup Ling retreatsenter utenfor Ski er hyggelig og fredfullt, med enkel standard på innkvartering.  Man må selv ha med sovepose/sengetøy inkl. dyne og pute, håndkle, lommelykt, varmt tøy, paraply og gummistøvler. Vi oppfordrer de som har mulighet om å overnatte i eget telt.  Når du deltar på retreat, anbefales det å ta ferie fra sosiale og elektroniske medier. På alle kurs er det nødvendig at deltakerne bidrar til avviklingen av kurset og driften av KTLBS gjennom karmayoga, med praktisk innsats på kjøkkenet, med rengjøring og lignende. Det finnes oppgaver som passer for alle.

 

Tid: Fredag 15. juli. kl. 17 – søndag 24. juli. kl. 13 

Adresse: Siggerudveien 734, Ski 
(Viken, Nordre Follo)

Lærer: Ani Könchog Lhamo

Pris: 10 dager kr 5500, 7 dager 3960, kun helg kr 1650
Prisene dekker både undervisning, opphold og alle måltider.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon