Stille retreat på Karma Shedrup Ling 7.-16. juli 2023.

Velkommen til 10 dagers stille retreat i skogen på Karma Shedrup Ling retreatsenter. Det blir vekselsvis sitte- og gå-meditasjon og noe meditasjonsveiledning og deling av erfaringer. Å holde stillhet bidrar til at en kommer dypere i meditasjonen og blir bedre kjent med sitt eget sinn. 

Retreatet ledes av Ani Könchog Lhamo, og flere lærere vil bidra. For de som ønsker, er det mulighet for å få individuell veiledning. 

Ani Könchog Lhamo er ordinert nonne i den tibetanske tradisjon og psykolog. Hun har praktisert buddhisme i over 30 år og har bl.a. Pema Chödrön, B. Alan Wallace og Tsoknyi Rinpoche som sine hovedlærere. Undervisningen er på norsk.


På alle kurs og retreater er det nødvendig at deltakerne bidrar med karmayoga, som praktisk innsats på kjøkkenet, rengjøring og lignende. Det finnes oppgaver som passer for alle. Når du deltar på retreat, la det være en ferie fra sosiale og elektroniske medier også.

Når det er fint vær, pleier vi å gå en tur midt på dagen i skogen (i stillhet) til et badevann i nærheten.  

Man kan være med i én uke (fredag til fredag) eller alle 10 dagene (fredag til søndag). Alle må være med fra start for å få ro og kontinuitet i retreatet. Hvis du ønsker et kort, stille retreat i sommer, anbefaler vi helgeretreatet 23.-25. juni.

Oppmøte fredag 7. juli kl. 17 for registrering og tildeling av hytte/rom. 
Retreatet avsluttes søndag 16. juli kl. 17.

Karma Shedrup Ling retreatsenter utenfor Ski er hyggelig og fredfullt, med enkel standard på innkvartering.  Her har vi et hovedhus med et stort meditasjonsrom hvor vi har undervisning og felles praksis. Ellers er det 11 hytter til bruk for individuell praksis og retreat. Karma Shedrup Ling retreatsenter har enkel standard på innkvartering, men har nylige fått tre flotte dusj- og toalettrom i hovedhuset. Måltidene spises i telt ute på gårdsplassen.   

Man må selv ha med sovepose/sengetøy inkl. dyne og pute, pluss håndkle, lommelykt, varmt tøy, paraply og gummistøvler.
Hvordan komme til KSL & praktisk info > 

Soveplassene inne er begrenset og blir fordelt i den rekkefølge påmeldingene kommer inn. Dersom det blir fullt i hyttene og hovedhuset, har du fortsatt mulighet til å bo i eget telt under retretten. Du kan uansett velge å bo i telt hvis du foretrekker det. Den som bor i telt får 50 kr i rabatt per natt ved påmelding. 

 

Tid: Fredag 7. juli. kl. 17 – søndag 16. juli. kl. 17 

Adresse: Siggerudveien 734, 1425 Ski 
(Viken, Nordre Follo)

Lærer: Ani Könchog Lhamo

Ordinær pris: 10 dager - 6300 kr, én uke - 4900 kr

20% rabatt for studenter, trygdede og arbeidsledige som har betalt kontingent i 2023: 10 dager - 5040 kr, én uke - 3920 kr. 

50% rabatt for ungdom opp til 18 år og ordinerte i rober: 10 dager - 3150 kr, én uke - 2450 kr

Gullkort 2023: 10 dager - 0 kr, én uke - 0 kr

Hvis du ønsker å bruke rabatt, ta med relevant dokumentasjon som gullkort, studiebevis, kvittering for betalt medlemskontingent 2023 o.l. 

Prisene dekker undervisning, opphold og alle måltider.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon