STEPPVERKSTED

Med Håkon Sigernes, Anneli Moe, Janne Eraker

Creo inviterer, i samarbeid med PRODA - profesjonell dansetrening, til et intensivt stepp-verksted med tre av Norges beste steppdansere!

1 dag - 3 klasser - 3 pedagoger. 

Få totalt 3,5 timer trening i løpet av én dag, samt en oppdaterende samtale om hva som rører seg på steppdansscenen i Europa og USA.

Klassene deles inn i 2 nivåer: 

  • Nybegynner  
  • Øvet  (for de som har trent en del før) 
  • 19/nybegynner og 19/øvet

I øvet-klassene vil det jobbes med koreografisk materiale, slik at fokuset for klassen blir å innstudere en koreografi.

I nybegynner-klassene vil hovedfokuset være grunnleggende teknikk og steppetrinn, hvor det vil jobbes med å bygge et solid steppeteknisk grunnlag.


Dagsplan:

Klokkeslett      

Pedagog                 

Nivå                   

10.00 - 11.10

Janne Eraker

Øvet

10.00 - 11.10

Håkon Sigernes

Nybegynner

11.10 - 11.20

Pause


11.20 - 12.30

Anneli Moe

Nybegynner

11.20 - 12.30

Håkon Sigernes

Øvet

12.30 - 13.00

Lunch


13.00 - 13.45

Felles samtale

Alle samlet

13.45 - 14.00

Pause


14.00 - 15.10

Anneli Moe

Øvet

14.00 - 15.10

Janne Eraker

Nybegynner


Kom på steppdans-verksted og få ny inspirasjon, kunnskap og sterkere leggmuskler! 


Om Kursholdere:

Håkon Sigernes er utdannet ved Millennium Performing Arts og Guildford Conservatoire i London, og er ansatt i Skuespiller- og danseralliansen. 

Håkon har startet kompaniet Steppoetene, som turnerer i DKS med forestillingen Stepp meg et Dikt. I steppdanskollektivet Stepperiet jobber han med improvisasjon sammen med Janne Eraker og flere profesjonelle steppdansere og improvisasjonsmusikere. Håkon hadde steppekoreografien på Singin’ In the Rain på Folketeateret i 2017. I tillegg har Håkon lang erfaring som steppdanspedagog ved bl.a. MTF, Bårdar Akademiet, Musikkteaterhøyskolen og Tickletoes.

Håkon har medvirket i musikalproduksjoner som Les Misérables, Mary Poppins, De tre musketerer, Annie, My Fair Lady, Spamalot, Hair, Chicago, The Producers, A Chorus Line og Cats.


Janne Eraker er en steppdanser med bakgrunn i moderne dans og samtidsdans. Hun jobber prosjektbasert i inn- og utland som både utøvende musiker, skapende danser og utøvende danser. I tillegg leder hun konsertserien Salongen og improvisasjonstreningen Stepperiet. Drivkraften til Janne ligger i et sterkt behov for å være i musikken og formidle rytme med hele kroppen. Fokuset ligger på improvisasjon, en av steppdansen kjerneelementer. Hun elsker å utforske og utfordre steppdansen. Dette skjer best i møte med samarbeidspartnere fra andre felt. Hennes fleste sparringspartnere har vært musikere fra alle mulige sjangre, samtidsdansere, visuelle kunstnere, dramaturger, slampoeter og regissører. Som fast danser i det internasjonale kompaniet Sebastian Weber Dance Company er hun også del av Europas nyeste og mest banebrytende utvikling av steppdansen. Janne driver Dansens Haus, et studio for dansekunstnere fra det frie feltet i Oslo. 


Anneli Moe er en av landets få profesjonelle steppdansere og en frontfigur i det norske steppdansmiljøet. Hun er utdannet ved Bårdar Akademiets musikalartistlinje og danselinje og har i tillegg en bachelorgrad i kultur og ledelse fra Handelshøyskolen Bi. 

Anneli har medvirket i tv- og teaterproduksjoner som Peer Gynt, Chat Noir-revyen, Showboat og Melodi Grand Prix og koreografert for produksjoner som It`s Showtime, Drømmerollen, Showbiz, Kjempesjansen, Den Store Klassefesten, m.m. Hun jobbet i flere år med artist- og steppdansduoen Jenter med Jern og har i tillegg til å danse, vært arrangør og produsent for Den Internasjonale Steppdansdagen i Oslo i 2008, -09 og -10.

I 2010 stiftet hun Oslo Steppdans Kompani som har flere helaftens produksjoner bak seg.

Anneli jobber også som soloartist i tillegg til større og mindre prosjekter med forskjellige musikersamarbeid og har svært mange konserter og events bak seg. 

Hun jobber også på tvers av grensene i samarbeid med steppdansere i andre europeiske land og hun har trent med en rekke av de beste steppdanserne i verden. Anneli var med på oppstarten av det internasjonale steppdanskompaniet Sebastian Weber Dance Company i Leipzig, Tyskland i 2017. Hun har også opptrådt ved flere internasjonale festivaler i Europa.

Hun har de siste årene laget steppdanskoreografi for flere av de norske teatrenes musikaloppsteninger blant annet Folketeateret sine oppsetninger av Billy Elliot og Mary Poppins, Jungelboka på Chateu Neuf, Billy Elliot i Sandnes og Book Of Mormons på Det Norske Teatret.  Hun jobber også med å videreutvikle unge talenter inn til sitt nye kompani Oslo Tap Crew og er ellers å finne som steppdanslærer ved Bårdar Akademiet.


 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
 *