Steppdans Treningsleir

STEPPDANS TRENINGSLEIR med Sindre Postholm, Anneli Moe og Håkon Sigernes.

Dato: 19. september 2021

Kl. 10.00 - 15.30

MTF: kr. 350,-

Andre: kr. 450,-


Vi gjentar suksessen og inviterer tre av Norges beste steppdansere til å holde en intensiv steppdanstrening.

1 dag - 3 klasser - 3 lærere. 

Få totalt 3,5 timer trening i løpet av én dag, samt forelesning i steppdanshistorie, og en samtale om erfaringer fra stepp på musikalscenen. 

Klassene deles inn i 2 nivåer: 

  • Nybegynner  
  • Øvet  (for de som har trent en del før) 

For: Ung/Erfaren/Senior proff.

Dagsplan:


ANTALL PLASSER: 

Nybegynner: 19

Øvet: 19

Lokale: West End Studios, Stavangergata 42, 0467 Oslo.


Kom på steppdans treningsleir og få ny inspirasjon, kunnskap og sterkere leggmuskler! 


Om Pedagogene:

Håkon Sigernes er utdannet ved Millennium Performing Arts og Guildford Conservatoire i London, og er ansatt i Skuespiller- og danseralliansen. 

Håkon har medvirket i en lang rekke musikalproduksjoner siden debuten i 2007. Folketeateret: Les Misérables, Singin’ In the Rain, Mary Poppins, De tre musketerer, Annie, My Fair Lady, Spamalot. Oslo Nye Teater: Hair, Den glade enke, Chicago, The Producers, Postkort fra Lillebjørn, Les Misérables, Singin' In the Rain. Chat Noir: A Chorus Line, Cats. Chateau Neuf: Optimist

Som steppdanser har Håkon jobbet med Oslo SteppdansKompani under ledelse av Anneli Moe, som har satt opp forestillingene Rastløse føtter og Best på fest. I steppdanskollektivet Stepperiet jobber han med improvisasjon sammen med Janne Eraker og flere profesjonelle steppdansere og improvisasjonsmusikere. Håkon hadde steppekoreografien på Singin’ In the Rain på Folketeateret i 2017. I tillegg har Håkon lang erfaring som steppdanspedagog ved bl.a. MTF, Bårdar Akademiet, Musikkteaterhøyskolen og At Tickletoes. 

Se mer 


Anneli Moe: Anneli er en av landets få profesjonelle steppdansere og en frontfigur i det norske steppdansmiljøet. Hun har sin utdannelse fra Bårdar Akademiets musikalartistlinje og danselinje, hvor hun nå er tilbake som steppdanslærer. Hun har siden starten medvirket i en rekke tv- og teaterproduksjoner både som utøvende og som koreograf, nasjonalt og internasjonalt. Hun jobbet i flere år med artist- og steppdansduoen Jenter med Jern før hun i 2010 stiftet Oslo SteppdansKompani/Oslo Tap Crew.  Anneli jobber også som soloartist i forskjellige musikersamarbeid, i tillegg medvirker hun i internasjonale prosjekter, nå sist med Sebastian Weber Dance Company i Tyskland. De siste årene har hun koreografert for flere av teatrene i Norge i forbindelse med oppsetninger som Billy Elliot, Mary Poppins, Jungelboka, Book of Mormons og en ny runde med Billy Elliot i Sandnes.


Sindre Postholm: 

Sindre er født og oppvokst i Trondheim. Utdannelsen tok han i Sverige ved Musikteaterskolan i Bjärnum og Ballettakademiet i Gøteborg. De siste 15 årene har han stått på mange av de største teater- og musikalscenene i Norge og Sverige i blant annet Crazy For You, West Side Story (Wermland Opera), Top Hat (Malmö Opera), Phantom of the Opera (Cirkus, Stockholm), Min Briljante Venninne, Snøfall, Guys and Dolls, Chicago, Den Glade Enke, The Producers (Oslo Nye Teater), Kristin Lavransdatter (DNS), West Side Story (Kilden), Annie, Honk! (Haugesund Teater), Parade (Melpomene), My Fair Lady, Spamalot (Folketeateret). Trollmannen fra Oz, Flashdance, Jersey Boys (Chateau Neuf). Doktor Proktors prompepulver (Nationaltheatret). Han har også danset i A Dance Tribute to the Art of Football med Jo Strømgren Kompani, og er en av Norges fremste steppdansere. Ansatt i Skuespiller- og Danseralliansen. 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
 *