Sprang- vår 23

SPRANG  KURS


Kurs for de som har fullført øved +  kurs med hovedfokus på sprangridning.

På dette kurset jobber vi med sprangteknikk, sprangrettet bakkearbeid, bommer og hinder. Vi trener på rytme i galoppen, lærer oss å kjenne at hesten er fremfor oss til hinder, jobber med kontroll og anridning til hinder Vi jobber med at rytteren evner å øke og minske tempo uten at hesten mister sin energi, selvbalanse, bæring og aktivitet. Det ris hinder fra 40 – 100 cm.


 Dette er kurset for deg som er på øvet nivå, kan ri alle skole hestene våre i kort og øket galopp, liker utfordringer og har en sterk og balansert sits.


En forutsetning for å gå på sprang kurs er at man kan ri på  og er villig  til å ri alle skole hestene  på sprang time. Da vil instruktøren bestemme heste valget og man vil måtte veksle mellom alle skole hestene store som små. 


Alle sprang kursene koster kr 4500,- og er litt dyrere enn de andre ridekursene da maks elever på timen er 6 stk.


Nå på vår terminen vil prisene variere litt for de forskjellige dagene, da det er mange hellig dager i mai måned, som det ikke er ridekurs.  Mandags kursene vil ha 7 timer, tirsdags kursene 10 timer, onsdags kursene 9 timer, torsdags kursene 9 timer og fredags kursene 10 timer. 

Det er ikke rideskole :  mandag 10 april (2 påskedag), I mandag 1 mai ( off høytidsdag), , onsdag 17 mai, torsdag 18 mai (kristi himmelfartsdag), mandag 29 mai ( 2. pinsedag).


Sprang kursene er delt opp i flere nivåer med sprang start som første kurs.


Sprang start  1-4 ; mye fokus på sits og basic øvelser, bommer , kavaletter og små hinder.


Sprang lett øved – 1- 2 – 3 :  vi trener på rytme i galoppen, lærer oss å kjenne at hesten er fremfor oss til hinder, jobber med kontroll og anridning til hinder.


Sprang øved  1- 2 – 3 : mye fokus på sits trening, rytter følelse og evnen til å ri hesten i riktig rytme opp til hinder. Trening på ulike linjer mellom hinderne, bane hoppinger.


Sprang viderekommende: trening på å ri hesten i jevn rytme, komme på en riktig distanse , kunne variere galopp sprangene på linjer, mestrer å få en usikker hest over en bane.

Dette kurset starter fom uke 15 tom uke 24.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon

Priser

Tidspunkt

Sted

Kontaktinformasjon