Spar Bønes IL. Idrettsleir 2022


Bønes IL. inviterer til Spar Bønes Idrettsleir i uke 26. Vi ønsker velkommen barn i alderen 8-13 år (3. - 7. klasse) til allsidig aktivitet den første uken i sommerferien.

Når: uke 26: Mandag–fredag, 27.06.–01.07.2022. Hver dag kl. 09.00–15.00.

Hvor:  Hovedbase er Bøneshallen, som er arena for aktiviteter, fremmøte og avslutning hver dag. For øvrig benytter vi oss bl.a. av aktivitetsområder i nærområdet og Fyllingsdalen, samt noen lengre utflukter for XL-gruppen..

Hva: På programmet står bl.a.: ballspill (fotball/ tennis/ håndball), CrossFit, turn, klatring, friidrettsstevne og fjelltur til Løvstakken. 

6.- og 7. klassinger må i tillegg disponere egen sykkel, da de skal sykle til flere av aktivitetene. Fullstendig program blir sendt ut på e-post etter at påmelding er fullført.

Mat: Alle tar med seg egen matpakke og drikke de første tre dagene. Torsdag og fredag får deltakerne servert mat. Inkludert i prisen er også en t-skjorte.

Hovedansvarlig for leiren er klubbens aktivitetskoordinator, Kristian Schult, sammen med daglig leder, Kim Davidsen. Øvrige ledere er erfarne og dyktige instruktører med variert bakgrunn fra idrett og arbeid med barn og unge, samt ungdommer fra vårt eget idrettslag.

Pris: Kr. 1300,- per deltaker. Plasser med søskenmoderasjon: kr. 1000,- (gjelder for søsken nr. 2, 3 osv.)

Send e-post til aktivitet@bonesil.no for plass på venteliste (gjelder barn f. 2014 eller om arrangementet er fulltegnet).

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon