Sommerskole for barn og unge uke 25 & 26 - 2022

Nannestad kommune ønsker barn og unge fra 4. til 10. trinn velkommen til årets sommerskole! Dette er uker fylt med mange ulike aktiviteter så her bør det være noe for enhver smak. Vi ønsker å bidra til at barn og unge i kommunen får lov til å prøve ulike aktiviteter, nye vennskap etableres og man skal oppleve mestring.

Tilbudet gjelder det trinnet eleven har gått på inneværende skoleår. Dvs. at når det står fra 4. trinn så gjelder det barn som nå går ut av 4. trinn. 

Vi ønsker å tilrettelegge for alle, så ta kontakt med oss hvis barnet ditt har særskilte behov, eller om det er annen viktig informasjon om barnet ditt vi bør vite om på forhånd.

Førstemann til mølla prinsippet gjelder ved alle aktiviteter, men vi forbeholder oss retten til å gjøre prioriteringer ved spesialbehov. Det vil kun være mulig å melde seg på en aktivitet for å sikre at så mange som mulig får deltatt. Skulle det være ledige plasser på noen av aktiviteter etter en stund så vil vi åpne opp for at man kan melde seg på flere aktiviteter enn den ene. 

Se fullt program og detaljer på https://www.ungnannestad.no/sommerskole.

For påmelding til Forskerfabrikken på denne lenken

For påmelding til UngHusflid, send epost her

For påmelding til Kodekurs, send epost her.

For påmelding til DNT Nannestad Turlags Friluftsskole - https://nannestad.dntoslo.no/aktiviteter/144752/910459/


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon