Sommerskole for barn og unge uke 32 - 2021

Nannestad kommune ønsker barn og unge fra 1. til 10. trinn velkommen til sommerskole! Tilbudet gjelder det trinnet eleven går på i skoleåret 2020/2021. Dette er uker fylt med mange ulike aktiviteter noe for enhver smak og helt gratis. Vi ønsker å bidra til at alle barn og unge i kommunen får lov til å prøve ulike aktiviteter, nye vennskap etableres og man opplever mestring.

Vi ønsker å tilrettelegge for alle, så ta kontakt med oss hvis barnet ditt har særskilte behov, eller om det er annen viktig informasjon om barnet ditt vi bør vite om på forhånd.

Førstemann til mølla prinsippet gjelder ved alle aktiviteter, men vi forbeholder oss retten til å gjøre prioriteringer ved spesialbehov. Det vil kun være mulig å melde seg på en aktivitet for å sikre at så mange som mulig får deltatt. Skulle det være ledige plasser på noen av aktiviteter etter en stund så vil vi åpne opp for at man kan melde seg på flere aktiviteter enn den ene. 

Se fullt program og detaljer på https://www.ungnannestad.no/sommerskole.

Påmelding til Skicamp med Bjerke IL gjøres her.

Er det fullt på en aktivitet man ønsker å delta på kan man sende en henvendelse til ungnannestad@nannestad.kommune.no så vil vi sette deg på venteliste. 

Alle aktiviteter er gratis!

 

Registreringsskjema