Sommerkurs 2022: Fra 8 år - 12 år

Larvik Barne og Ungdomsteater inviterer til nok en sesong med Sommerkurs!

Dato: 27.juni - 01.juli
Kursledere: Christoffer Mæland og Martine Ugland
Antall plasser: 28
Aldergruppe: Fra 8 - 12år
Nivå: Passer både nybegynner og erfarne.

På dette kurset får barna en uke med teaterlek og læring. Vi fokuserer på å bli trygge på scenen og i skuespillersituasjoner. Målet er å spille et kort skuespill basert på et folkeeventyr. Vi kommer ikke til å jobbe med et tekstmanus, men fokuserer på fysisk lek og å skape eventyret sammen.

Christoffer Mæland og Martine Wachelin Ugland er skuespillere og musikkteaterutøvere, med flere års erfaring fra scene-, kamera- og stemmearbeid. Siden uteksaminering fra Musikkteaterhøyskolen i Oslo i 2018 har de jobbet over hele landet, inkludert Larvik i «Jernskjegg» i 2019. Det siste året har de spilt i lyddramaet «Drager & Drottner», som finnes som podkast på Spotify.


Kursdagene legges opp slik:
08.00 - 09.00: Frokost & Aktivitet (frivillig for de som har lyst, inkludert i kurset)
09.00 - 11.30: Kursøkt
11.30 - 12.30: Lunsj og Aktiviteter (vi serverer enkel varm lunsj, inkludert i kurset)
12.30 - 14.30: Kursøkt
14.30 - 15.30: Aktivitet. Siste mulighet for henting er 15.30.

*På fredag er det visning for foreldre kl. 15.30. Dette vil si at kurset denne dagen ikke er ferdig før 16.00, men vi håper alle familiene kommer for å se hva de har lært iløpet av uken. Dette vil kun være en arbeidsvisning for gøy, med lave skuldre og uten press. 


LBU organiserer alle sine aktiviteter igjennom SPOND. Dette er en app/nettside hvor alle deltakerne legges til med kontakperson, slik at beskjeder kommer seg enkelt ut til alle. Alle deltakere vil bli lagt inn i Spond i forkant av oppstarten via mobil og epost til oppgitt kontaktperson. 


Er kurset fullt? Meld interesse for å stå på venteliste på mail: mie@teaterhusetmunken.no


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon