Ungdom fotballkamp Odd-Lillestrøm 17.7

Velkommen skal du være på hjemmekamp med Odd-Lillestrøm.


Dere får billett til å stå på Nordre Falkum på stadion som er sammen med de syngende supporterne. Gøyeste stedet å stå på en fotballkamp!


Dere henter ut billetter på Hedvigs Hybel v Skien Bibliotek uka før kampen. Mandag-torsdag mellom kl 08-18 kan du hente billettene.


Mvh

Teamfritid og FritidsenehetenDet er mange som ønsker å bli med på turene våre. Om du ikke kan være med så si ifra i god tid, så andre kan ta få denne plassen. Om du ikke gjør det vil du bli slettet fra andre turer du også er meldt på.


Husk å få med deg underskrift hjemmefra! Skriv ut billetten du får på mail og få underskrift på at det er greit at du er med på tur. Er du syk eller i risikoutsatt gruppe må du holde deg hjemme. Alle smittevernhensyn og regler om avstand og hygiene følges, vi er til enhver tid oppdatert på FHIs retningslinjer.


Ferieturene for ungdom fra 13-18 år i regi av  teamfritid, Fritidsenheten i Skien kommune. Det er flere voksne, erfarne ledere med på alle turene. Det er IKKE mat/drikke på denne aktiviteten, men en kan ha med litt lommepenger å kjøpe i kiosken om ønskelig.


For spørsmål eller ytterlige informasjon, ta kontakt med kontaktpersonen for arrangementet.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon