Ungdom: Hemmelig Vannsklie & grilldag

For ungdom 13-19 år


Ja, vi gjentar fjorårets suksess :) teamfritid ønsker velkommen til en sommerdag utenom det vanlige! 

 Vi setter opp en vannsklie i et hemmelig lokasjon i Skien. Vi møtes først på Hedvigs Hybel og tar kollektiv transport til "åstedet". Ikke nok med det, vi griller og har med musikk. Det er gratis så klart. Bedre blir det ikke!Mvh

Teamfritid og FritidsenehetenDet er mange som ønsker å bli med på turene våre. Om du ikke kan være med så si ifra i god tid, så andre kan ta få denne plassen. Om du ikke gjør det vil du bli slettet fra andre turer du også er meldt på.


Husk å få med deg underskrift hjemmefra! Skriv ut billetten du får på mail og få underskrift på at det er greit at du er med på tur. Er du syk eller i risikoutsatt gruppe må du holde deg hjemme. Alle smittevernhensyn og regler om avstand og hygiene følges, vi er til enhver tid oppdatert på FHIs retningslinjer.


Ferieturene for ungdom fra 13-18 år i regi av  teamfritid, Fritidsenheten i Skien kommune. Det er flere voksne, erfarne ledere med på alle turene. Det er gratis mat/drikke på alle turer, men kan være lurt å ha med litt lommepenger om ønskelig.


For spørsmål eller ytterlige informasjon, ta kontakt med kontaktpersonen for arrangementet.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon