Skiskole for barn 6-12 år

SkiOpplevelser`s  Skiskole - langrenn
I Sirdal i vinterferien! 

Mål: At barna skal oppleve skiglede og utvikle sin skiteknikk - gjennom skiaktivitet!Stikkord: Mestringsopplevelser, teknikkøvelser, bølgeløype, balanseøvelser, skøyting, klassisk og veldig kjekt.

Mer informasjon om frammøte sted og gruppeinndeling blir sendt ut torsdag 23 eller fredag 24. februar. 

Tid og sted;   Tirsdag 28. februar 2023, Kl. 1100-ca 1500. 

Frammøte: Sirdal Skiarena, Tjørhom. Frammøte mellom 1045-1100. 


Målgruppe:   Barn i alderen 6 år til ca 12 år.  Må være fylt 6 år.  Alle barn som mestrer å stå/gå på ski uten å måtte støttes/holdes(hele tiden) og som klarer å være på skiskolen uten foreldre tilstede - er velkomne! Vi er 2-3 instruktører pr gruppe a 10-15 stk - og vi sørger for at barna får en kjekk og trygg dag med mye skiglede og mestringsopplevelser. Vi hjelper også barna med skiutstyr, nistepakken, dopauser og trøster når de faller. 😊

Også de barna som allerede er veldig flinke på ski - er høyst velkomne på denne skiskolen! Og også disse skal få utfordringer, mestringsopplevelser, skiglede og - faktisk - bli enda flinkere på ski. 👍👌✌😊


Påmelding:       Åpner torsdag 15/12 kl. 10:00. Begrenset antall plasser. Siste frist: 31 januar, viss fortsatt ledige plasser.  

Deltakeravgift;  Kr 880,- pr stk. (Familierabatt: kr 820,-/stk)

Premiering;       Det vil bli premie til alle deltakerne! (medalje, diplom)

Husk:                Gode klær etter været!! Ta med nistepakke. Og drikke. Ekstra votter/hansker i sekken. 

Vanlige bortoverski, smørefrie eller smøreski; det du har. (Ikke alpinski!) Velg gjerne de korteste skiene viss flere alternativer. Bare fint om skiene er kortere enn barnet. Det er lettere å mestre. 

Ledere/Instruktører:  2-3 instruktører pr gruppe(a ca  10-15 barn pr gruppe) 

Dersom noen har sterke ønsker om å være på samme gruppe som en venn/søsken - så kan det skrives inn i påmeldingsskjemaet. Ellers - så deler vi inn i grupper etter alder og erfaring - så langt det er mulig. 

Værforbehold: Dersom været blir veldig dårlig forbeholder vi oss retten til å utsette skiskolen 1-2-3 dager.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon