Senior hund dag

Seniorhund


På dette kurset lærer du teknikker om hvordan du kan trene med en seniorhund

Seniorhunder blir ofte litt tregere i bevegelsene, trenger flere hvilepauser og leker mindre. Dette er bare noe av det som skjer med de fleste seniorhunder. Det som er positivt er at de lærer hele livet akkurat som oss. 

På dette kurset vil vi gå gjennom øvelser som er bra for kropp og sjel. Du får vite hva som er viktig å følge med på når hunden nå går over til å nyte pensjonisttilværelsen. Med de beste metodene basert på positiv forsterkning vil vi lære deg hvordan du trener på egenhånd, og på kurset trener vi praktisk èn gang i uken.

På alle våre kurs har vi fokus på kvalitet framfor kvantitet. Dette er et 5 ukers kurs der du får all informasjon og personlig hjelp du ønsker, og vi har 2 instruktører og maks 8 deltakere på kurs.

De fleste av våre instruktører har 1,5 års utdanning som hundetrener med spesialfelt atferd. Flere har også fordypningskurs innen blant annet aggresjon, treningsfysiologi og ulike hundesporter. Våre instruktører deltar på årlige obligatoriske oppdateringskurs.

Er hunden aggressiv eller veldig redd, vil det kreves privattimer eller en utfyllende konsultasjon før evt. det er aktuelt med kurs.

Instruktører på dette kurset er Janne Magnesen og Fam Sørensen

Sted: Vangsveien 24, 1814 Askim
Tid: kursstart onsdag 19. mai  kl.13.30 - 14.30.
Alder: avhengig av rase, ca 7 år og oppover
Kursvarighet: 5 treningsdager èn gang i uken
Forkunnskaper: ingen nødvendig – åpent for alle.
Pris: 1.900,-

For mer informasjon se www.innlandethundesenter.no

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon