Seminar om bærekraftig matturisme - Gladmat fredag

Bærekraftig matturisme er et tema Gladmat er opptatt av, og det er svært gledelig at vi under festivalen får besøk av et Nordisk ministerråds støttet forskningsprosjekt som jobber med nettopp det.


Seminaret vil inneholde en presentasjon av flere gode eksempler på bærekraftig matturisme fra hele Norden. Det vil også bli presentasjon av noen av våre lokale aktører, både matprodusent, reiselivsaktør og serveringssted. Det hele rundes av med en samtale mellom publikum, innledere og forskerne.


Seminaret arrangeres i samarbeid med Grønn By, Klimapartnere, Nordisk ministerråd og Zealand - Sjællands Erhvervsakademi.


Program:

Kl. 900 – 930       Presentasjon av forskningsprosjektet ”Bæredygtig Madturisme i Norden”

Lektor Lene Granzau Juel-Jacobsen (Zealand), Adjunkt Dan Hvidtfeldt  (Zealand), prosjektleder Ane Dolward (Business Faxe) og Adjunkt Jonatan Leer (Aalborg Universitet)

Kl. 930 – 1000     Lokale innledere
Ingrid Sandvik (Topp Sopp), Hanne Berentzen (Ostehuset) og Laila Steine (Suldal Vekst)

Kl. 1000 – 1030   Styrt samtale og avslutning


Seminaret er gratis, men du må registrere deg.

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
 *
 *
- Hold deg hjemme ved nyoppståtte luftveissymptomer dersom du føler deg syk. Du bør bli hjemme til formen er god. - Restsymptomer som rennende nese, snørr, heshet og noe hoste er greit. - For å minske risikoen for å smitte andre bør du ha god hånd- og hostehygiene. - Hvis du blir smittet og dermed ikke kan komme på arrangementet, refunderer vi billettene (minus gebyr på NOK kr. 50,-)