Seminar med Ken Ramirez

Ken Ramirez - en av verdens beste dyretrenere - kommer til Drammen i 2022!

Dette kan du ikke gå glipp av!!!! Once in a lifetime - event! 


2 dager spekket med kunnskap fra en av verdens fremste dyretrenere: KEN RAMIREZ / USA. I tillegg møter du mange likesinnende og kan knytte nettverk og kontakter og rett og slett nyte en helg fullstappet av fagstoff! 


Sted: Drammen Hundesenter


EKSTRA!

I tillegg avholder vi en egen dag for hundeinstruktører mandag 31.oktober kl 09 - 16.00

Link til påmelding mandag 31.10: https://www.deltager.no/event/foredrag_med_ken_ramirez_for_hundeinstruktorer_31102022


Språk: Engelsk

Målgruppe: Alle som vil lære mer om trening av dyr


Pris lørdag + søndag: 

4200.- 

Foruten 2 dager med Ken Ramirez, så er følgende inkludert i prisen:

• Kaffe / te før seminaret

• Lunsjbuffet inkludert kaffe / te / vann

• Ettermiddagspause med kake / frukt 

• kaffe / te / isvann under hele seminaretProgram

 Lørdag 29. oktober 2022 klokken 09 - 17

Hvorfor trening er viktig: 

En introduksjon om filosofien bak å ha et treningsprogram med kjæledyrene dine eller i en dyrehage.

Husbandrytrening: 

Dette seminaret ser på nøklene til å utvikle et godt medisinsk treningsprogram for alle dyrearter. Det inkluderer målrettingsstrategier, desensibiliseringsteknikker og grunnleggende konsepter som trengs for å få et dyrs tillit og utvikle pålitelig medisinsk behandlingsatferd.

Forsterkningsstrategier: 

De fleste gode trenere erkjenner at forsterkningsstrategier er kjernen i vellykket trening. Dette seminaret går dypere inn i mange emner, inkludert en diskusjon om hva som er en "positiv forsterkningstrener" og hva som er de grunnleggende forsterkningsnøklene som alle trenere bør huske på. En betydelig del av seminaret vil fokusere på non-food forsterkere, forsterkningsvariasjon og evaluering av forsterkere – med spesiell vekt på viktigheten av strategisk implementering av enhver ny forsterkningsplan. Dette er en kjernekompetanse for trenere på alle nivåer og dette seminaret passer for alle treningsnivåer.


Program

Søndag 30. oktober 2022 klokken 09 - 17

Håndtere aggresjon: 

Aggresjon er en konstant bekymring for trenere av husdyr og eksotiske dyr, da det er en naturlig del av alle dyrs repertoar. Dette seminaret fokuserer på trinnvise strategier og teknikker for å redusere aggresjon. I tillegg fokuserer et separat eller utvidet seminar på en utforskning av de forskjellige populære aggresjonsbehandlingsplanene og deres spesifikke effektivitet og underliggende forskning.

Problemløsning: 

Å løse atferdsproblemer er vanligvis kjernen i de fleste konsulentjobber. Dette seminaret vil fokusere på en trinnvis oversikt på hvordan man identifiserer et problem, bestemmer årsaken, ser på motivasjon og deretter implementerer en plan for å løse problemet. Mest nyttig for erfarne trenere, men passer for trenere på alle nivåer.


Håndtering av når dyret gjør feil: 

Selv de beste og mest fokuserte dyrene vil gjøre feil, og trenere for positiv forsterkning står overfor dilemmaet med å prøve å finne den beste måten å svare på disse feilene. Dette seminaret ser på de mange alternativene som er tilgjengelige for trenere og foreslår den mest positive tilnærmingen til å håndtere uønsket atferd. Dragningen tilbake til de mer tradisjonelle aversive tilnærmingene vil bli diskutert og seminaret vil fokusere på hvordan man best kan ignorere uønsket atferd og hvordan man bruker omdirigering.


Kompleks verktøy: 

Dette er en grundig titt på noen av de mindre diskuterte, men fortsatt ofte brukte og omdiskuterte treningskonseptene. Dette seminaret vil fokusere på mytologien bak konseptet, vitenskapen som eksisterer som støtter konseptet, og instruktørens observasjoner om den praktiske bruken av konseptet. Ken vil i denne delen snakke om: 

Keep Going Signals (KGS)

Time Outs (TO)

Non-Reinforcement Markers (NRM)

Redirection Strategies (DRA)

End-of-Session Signaler (ESS)

jackpotter

beredskapsmarkører

tilbakekallingssignaler 

og minst forsterkende stimulus/scenario (LRS). 

Dette seminaret er rettet mot erfarne trenere, men passer for alle nivåer.


Her finner du link til en smakebit av ett av temaene «End-of-Session Signaler» Dette webinaret ble laget spesielt for oss! 

Link: https://youtu.be/we-1SjfPsdg


2 dager spekket med mulighet for mer og ny kunnskap! 

Påmelding lørdag + søndag

Pris: 4200.- inklusiv lunsj, kaffe, te, isvann, frukt, kake

Påmelding 1 dag: 2100.-


Sted:

River Station Hotell, Drammen (rett ved Drammen togstasjon)


Ken Ramirez Training & Consulting:

I 2014 begynte Ken Ramirez som konserndirektør og sjefstrener for Karen Pryor Clicker Training, der han hjelper med å føre tilsyn med visjonen, utviklingen og implementeringen av opplæringsprogrammer for organisasjonen. Denne rollen samsvarer med Ken`s filosofi om å bidra med å bringe positiv forsterkningstrening til alle hjørner av dyretreningsverdenen.

Ken har tidligere fungert som konserndirektør for dyrepleie og dyreopplæring ved Chicagos Shedd Aquarium, hvor han utviklet og overvåket dyrepleie- og dyrehelseprogrammer, opplæring og utvikling av ansatte samt offentlige presentasjonsprogrammer for mer enn 32000 dyr. Han jobbet i Shedd i nesten 26 år.

Ken Ramirez har i år sitt 50 - års jubileum som dyretrener og regnes som en  veteran i dyrepleie og -opplæring. Han er en biolog og behaviorist som arbeidet i ni år ved Marineworld i Texas. Han var også trener og koordinator ved Ocean Safari i South Padre Island, Texas, samt fungerte som konsulent for mange dyrehager og akvarieprogrammer over hele verden. 

Han begynte sin treningskarriere med å jobbe med førerhunder for synshemmede og har hatt en nær tilknytning til dyreopplæring gjennom hele karrieren. Han var vertskap for to vellykkede sesonger av TV-serien Talk to the Animals for dyreopplæringen som sammenlignet opplæring av kjæledyr med det viktige arbeidet som ble gjort med trening og omsorg for dyr i zoologiske fasiliteter. Han har også nylig jobbet tett med flere søke- og redningshundorganisasjoner, tjenestehundgrupper, samt med bombe - og narkotikahunder.

Ramirez har vært aktiv i flere profesjonelle organisasjoner, inkludert International Marine Animal Trainer's Association (IMATA), hvorav han er tidligere president. Ken har vært aktivt involvert i etableringen av en sertifiseringsprosess for dyretrenere i zoo. Han har vært på fakultetet til Karen Pryors Clicker Expos siden 2005.

Ramirez har skrevet for en rekke vitenskapelige publikasjoner og forfatter utallige populære artikler. Han var forfatter av boken ANIMAL TRAINING: Successful Animal Management through Positive Reinforcement, som ble utgitt i 1999. Han underviser også hovedfag om dyreopplæring ved Western Illinois University.


Viktig info:

Dersom arrangementet må avlyses pga situasjonen vi er i med uro i Europa, pandemi etc, vil vi refundere kursavgiften utenom de kostnader som er knyttet til deltager.no (utgjør ca 3 % av summen).

Ved behov for refusjon av kursavgift, vil dette refunderes med fradrag av avgifter til deltager.no. 

Depositum refunderes ikke.

Vi kan ikke stå ansvarlig for deltagers sykdom eller om det er andre grunner til at plassen ikke kan benyttes. Du kan selv selge din plass  (vi må få beskjed om hvem som tar over plassen) eller vi kan være behjelpelige med å selge din plass videre. 
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon