Seminar med Ken Ramirez


Ken Ramirez - en av verdens beste dyretrenere - kommer til Drammen i 2022!


På grunn av pandemien ble seminaret avlyst 2 ganger henholdsvis i 2020 og 2021. Vi gleder oss derfor EKSTRA mye nå som Ken skal gjeste Drammen! 


Dette kan du ikke gå glipp av!!!!


2 dager spekket med kunnskap fra en av verdens fremste dyretrenere: KEN RAMIREZ / USA. I tillegg møter du mange likesinnende og kan knytte nettverk og kontakter og rett og slett nyte en helg fullstappet av fagstoff! I tillegg til å møte et ikon innen dyretrening, har vi lagt seminaret til Scandic Ambassadeur Hotell , lagt vekt på god mat og omgivelser i særklasse. 


EKSTRA!

I tillegg avholder vi en egen dag for hundeinstruktører mandag 31.oktober kl 09 - 16.00

Dette vil være for en mindre gruppe og avholdes i vårt hundesenter i Drammen. 

Link til påmelding mandag 31.10: https://www.deltager.no/event/foredrag_med_ken_ramirez_for_hundeinstruktorer_31102022


Språk: Engelsk

Målgruppe: Alle som vil lære mer om trening av dyr


Påmelding lørdag + søndag: 

Ved påmelding kan du betale totalesummen pålydende: 4200.-

Du kan også betale et kun depositum på kr. 1350.- og betale restbeløpet innen 1.oktober (2850.-)

Begrenset antall plasser.


Innhold (09 - 17 begge dager): 


Day 1 - Saturday October 29, 2022

- Why Training Matters

- Husbandry Training

- Reinforcement Strategies


Day 2 - Sunday October 30

- Managing Aggression

- Problem Solving

- Handling Animal Mistakes

- Complex Tools


Lørdag og søndag får du følgende inkludert i prisen:

  • Morning break før møtet
  • Lunsjbuffet inkludert kaffe / te / Scandic Water (lunsjbuffeten er prisbelønnet!)
  • Evening break med kake, frukt og annet godt å bite i
  • kaffe / te / isvann under hele konferansen

2 dager spekket med mulighet for mer og ny kunnskap!


Ken Ramirez Training & Consulting:

I 2014 begynte Ken Ramirez som konserndirektør og sjefstrener for Karen Pryor Clicker Training, der han hjelper med å føre tilsyn med visjonen, utviklingen og implementeringen av opplæringsprogrammer for organisasjonen. Denne rollen samsvarer med Ken`s filosofi om å bidra med å bringe positiv forsterkningstrening til alle hjørner av dyretreningsverdenen.


Som trenere tar vi kurs og leser bøker og lærer om mange ulike konsepter. Men hvordan setter en trener det hele sammen? Det er mange oppskrifter for å blande treningskonsepter i et sammenhengende program. Ken har organisert og etablert mange treningsprogrammer og lærer mange trenere hvordan de skal være trenere. Dette seminaret vil fokusere på Ken's oppskrift for å lære nye trenere og sette sammen alle ferdighetene. Dette er bare en "oppskrift", men skal bidra til å  hjelpe deltakeren til å se på logikken og metoden bak Kens vellykkede tilnærming.


Ken har tidligere fungert som konserndirektør for dyrepleie og dyreopplæring ved Chicagos Shedd Aquarium, hvor han utviklet og overvåket dyrepleie- og dyrehelseprogrammer, opplæring og utvikling av ansatte samt offentlige presentasjonsprogrammer for mer enn 32000 dyr. Han jobbet i Shedd i nesten 26 år.


Ramirez er en 40 år gammel veteran i dyrepleie og -opplæring, og er en biolog og behaviorist som arbeidet i ni år ved Marineworld i Texas. Han var også trener og koordinator ved Ocean Safari i South Padre Island, Texas, samt fungerte som konsulent for mange dyrehager og akvarieprogrammer over hele verden. 


Han begynte sin treningskarriere med å jobbe med førerhunder for synshemmede og har hatt en nær tilknytning til dyreopplæring gjennom hele karrieren. Han var vertskap for to vellykkede sesonger av TV-serien Talk to the Animals for dyreopplæringen som sammenlignet opplæring av kjæledyr med det viktige arbeidet som ble gjort med trening og omsorg for dyr i zoologiske fasiliteter. Han har også nylig jobbet tett med flere søke- og redningshundorganisasjoner, tjenestehundgrupper, samt med bombe - og narkotikahunder.


Siden 2005 har Ken brakt sin erfaring som trener for mange kognitive prosjekter med sjøpattedyr og primater til hundearenaen. Ett av prosjektene: «å lære hunder å etterligne», er i ferd med å forberedes til vitenskapelig publisering. Prosjektene har dokumentert kognitive evner hos hunder som ikke tidligere har blitt dokumentert eller forstått.


Ramirez har vært aktiv i flere profesjonelle organisasjoner, inkludert International Marine Animal Trainer's Association (IMATA), hvorav han er tidligere president. Ken har vært aktivt involvert i etableringen av en sertifiseringsprosess for dyretrenere i zoo. Han har vært på fakultetet til Karen Pryors Clicker Expos siden 2005.


Ramirez har skrevet for en rekke vitenskapelige publikasjoner og forfatter utallige populære artikler. Han var forfatter av boken ANIMAL TRAINING: Successful Animal Management through Positive Reinforcement, som ble utgitt i 1999. Han underviser også hovedfag om dyreopplæring ved Western Illinois University.


Sted: Scandic Ambassadeur Drammen

Parkering mot betaling i nærheten av hotellet.

Hunder kan ikke være med inn i konferansesalen.


Det er reservert 10 enkeltrom som kan bestilles (oppgi konferanse med Ken Ramirez) til kr. 1190.- pr. døgn. Ta direkte kontakt med hotellet for bestilling: +47 31 01 21 00


Avstand:

Togstasjon: 0.1 km

Busstasjon: 0.1 km

Flytoget: 0.1 km
Eksklusivt seminar for instruktører:

Day 3 - Monday October 31

- Concept Training

- Games Trainers Play

- Consulting Skills


Sted: Drammen Hundesenter / Nedre Eikervei 65, 3048 Drammen

Kl 09 - 16

Lunsj er inkludert i prisen

Gratis parkering

Begrenset antall deltagere

Pris for de som har deltatt på seminaret / begge dager: 2250.- inkl lunsj, kaffe / te / isvann

Pris for kun mandag: 3000.-


Hunder kan være med inn i lokalet etter avtale.


Dersom arrangementet må avlyses pga situasjonen vi er i med uro i Europa, pandemi etc, vil vi refundere kursavgiften utenom de kostnader som er knyttet til deltager.no (utgjør ca 3 % av summen).

Ved behov for refusjon av depositum / kursavgift, vil dette refunderes med fradrag av avgifter til deltager.no

Vi kan ikke stå ansvarlig for deltagers sykdom eller om det er andre grunner til at plassen ikke kan benyttes. Du kan selv selge din plass  (vi må få beskjed om hvem som tar over plassen) eller vi kan være behjelpelige med å selge din plass videre. 
 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
Klasse/kategori
 *
Mobil
Adresse (postnummer / sted)
Jeg er hundeinstruktør
Jeg jobber i dyrepark / med exotiske dyr
Jeg er veterinær
Er du utøver av en / flere hundeporter? Hvilke?
Annet yrke relatert til hund / dyr?
Jeg betaler restbeløp innen 25.8
Jeg er inneforstått med at påmeldingen er bindende
Jeg vil være med på festmiddag lørdag 29.10 / Dyregalla 2022
 *