Tine Fotballskole på Rustad 2021

Sommerens største høydepunkt nærmer seg! Tine Fotballskole på Rustad skal arrangeres, og vi gleder oss! I tradisjonens tro, arrangeres fotballskolen i uke 26, fra mandag 28. juni til fredag 2. juli. Sammen skal vi ha det gøy imens vi spiller fotball!

Fotballskolen er for alle fotballspillere fra 1. klasse til 8. klasse (født 2007 - 2014). Deltagerne får utdelt sekk, ball og en t-skjorte fra Tine. Alle får en sunn og god lunsj, selvfølgelig servert på en corona-vennlig måte. I tillegg får deltagerne frukt på ettermiddagen.

Fotballskolen starter kl. 09.00 hver dag, og slutter 15.00 mandag-torsdag. På fredagen slutter vi av 13.00, med ukas store toppunkt: fotballcup og grilling.

I år, som i fjor, vil påmeldingen skje gjennom deltager.no. Her finner du påmeldingsinformasjon, samt prisliste for påmelding. For en deltager koster det 1250 kr., men er det flere søsken som ønsker å være med, koster det 1000 kr. per deltager.

Du kan også finne mer informasjon på rustadfotball.net, eller på Tine Fotballskole på Rustads Facebook-arrangement. Der kan du følge med på videre informasjon eller stille eventuelle spørsmål. I tillegg kan du sende mail til tinefotballskole@rustadfotball.no 

Vi gleder oss! Velkommen til sommerens høydepunkt.

 

Registreringsskjema

Fornavn på deltager
 *
Etternavn på deltager
 *
Klasse/kategori
 *
Kjønn på deltager
Årsklasse på deltager
 *
Kontaktperson 1
 *
E-postadresse
 *
Mobil
 *
Kontaktperson 2
E-postadresse
Mobilnummer
Allergier på deltager
Annet
 *