Treningsavgift RS Feva 2022

Velkommen til en ny seilsesong i Bærum seilforening!

Bærum seilforening arrangerer kurs i RS Feva for nybegynnere og viderekommende seilere.

Lær å seile i trygg tomannsjolle. RS Feva kurset passer perfekt for de som har testet litt seiling tidligere, og ønsker mer fart og spenning. Det er også mulig å delta på dette kurset uten forkunnskaper for seilere over 10år. Kurset fokuserer på at alle skal bli trygge på vannet, utfordret på sitt nivå og oppleve mestring.


Viderekommende trener to dager i uken. Denne gruppen er for seilere som har deltatt på kurs i RS Feva før, og på denne gruppen fokuseres det litt mer på regatta seiling.


Nybegynnere trener en dag i uken. Denne gruppen passer for 10 – 15år. For yngre seilere kan det være fordelaktig med noe seilerfaring fra RS Feva eller annen jolle.


Oppstart: Uke 16

Treningstider, Viderekommende: mandag og torsdag, kl. 17:30 – 20:00

Treningstider, Nybegynnere: Onsdag, kl. 17:30 – 20:00


Informasjon

Treningene foregår i skoleukene, frem til høstferien. I sommerferien arrangerer Bærum seilforening Vassholmen sommerleir. Vi anbefaler nybegynnere og viderekommende å melde seg på dette. Se wakawaka.no for mer informasjon om sommerleir.


Kursavgiften inkluderer leie av jolle/brett. Prisen forutsetter at man er medlem, dette faktureres separat. Kontakt medlem@bseil.no hvis du ikke allerede er medlem.


Som frivilligdrevet forening er vi avhengige av litt foreldreinnsats for å hjelpe til med å holde utstyr vedlike, bemanning av sikringsvakter og kiosk-vakt. Dette fordeles mellom alle grupper nærmere sesongstart.


Det gjennomføres foreldremøte kort tid før kursene starter opp. Der vil det bli gitt mer praktisk informasjon, og vi vil svare på spørsmål dere eventuelt har. Det blir også arrangert opplæring i håndtering av utstyr for nye foreldre. Informasjon og invitasjon til møtet sendes ut til alle påmeldte før kursstart.


Er det noe du lurer på, ta gjerne kontakt med 

Sportslig ansvarlig: Tarjei Mo Batalden, tlf: 904 74 557 eller mail: sport@bseil.no

Trenerkoordinator: Hedevig B. Nilsson, tlf: 932 77 817 eller mail: trener@bseil.no

 

Ytterligere informasjon om Bærum Seilforening og våre kurstilbud finner du på www.bseil.no

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon